marți, 30 aprilie 2024

Cadou de Iepuraș

 

Salutări!

Ești gata de concediu? 🎉 Pentru că ne dorim să îți facem vacanța de primăvară și mai plăcută, venim cu un cadou: atelierul de programare gratuit, ediția de Paște.

Începătorii cu vârste între 7 și 12 ani, dar și copiii care își doresc să adauge un nou proiect la colecție descoperă pe 4 mai, de la ora 10:00 la 11:00, cum se dezvoltă un joc în Scratch, pas cu pas.

Ca să primești atelierul de programare, înscrie-te aici: https://codeschoolclubs.ro/atelier-scratch-editia-de-paste/.


Spune vestea mai departe ca să profite și alți părinți de această ocazie! Atelierul este susținut cu drag de către Ana, manager și trainer la Code School Clubs Arad și poate fi urmărit online de către copiii din toată țara. La final, participanții vor avea noi abilități, dar și un joc gata de arătat prietenilor și familiei.


Pentru că ne dorim să nu te reținem prea mult înainte de vacanță, îți spunem pe scurt câteva dintre momentele cheie de la Code School Clubs.

Înscrierile la cursurile de vară sunt deschise și îți poți rezerva acum un loc

În toate orașele în care avem sedii și de oriunde în format online, copiii cu vârste între 6 și 17 ani dezvoltă proiecte distractive de programare, robotică și creație în vacanța de vară. Cursurile sunt recomandate în funcție de vârstă, nivel și pasiuni.

Completează formularul de mai jos și te contactăm în scurt timp pentru opțiunile din această vară.


Vreau să aflu despre cursurile de vară (click aici)


Draga noastră Briana a fost la Dallas!

Briana s-a înscris la cursurile noastre încă de mică (atât de mică), iar acum s-a făcut mare (atât de mare) și a participat la cel mai mare Campionat Mondial de Robotică din Dallas, SUA.

I-am fost sponsori în acest campionat și ne bucurăm mult pentru realizările ei. Echipa din care face parte, AutoVortex Romania, este formată din copii minunați, care au ca pasiune educația în tehnologie.

Pe canalele noastre de social media publicăm despre călătoria Brianei, dar și despre parcursul altor tineri care au curaj să își urmeze pasiunile. Lasă-ne un follow ca să nu pierzi poveștile lor:


ORGANIZATORII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu