duminică, 21 aprilie 2024

La cenaclul literar”Artur Silvestri “ - Medalionul poetico-muzical”Poezia veșnicei NAȘTERI “

Joi, 25 mai, la orele 17, la Cercul Militar din Cluj-Napoca are loc ședința lunară a cenaclului Ligii Scriitorilor, condus de scriitoarea profesor Voichița Pălăcean Vereș.

În program: “Remember Cornel Udrea” susținut de Gavril Moisa. Recitalul poetic “Poezia veșnicei NAȘTERI”, susținut de poeții Eugen Coța, Gavril Moisa, Iulian Patca, Lucia Elena Locusteanu, Titina Nica Țene și Al.Florin Țene.
Președintele național al Ligii Scriitorilor va prezenta și analiza revista “Nord-Este cultural” nr.18 editată de Filiala Iași Nord-Est, condusă de Ilie Serediuc, inclusiv cartea “Istorii, comentarii, miscelanea-vol. 78, de Ion N. Oprea, “ și își va prezenta ultima volumul apărut în colecția”Cărticica de buzunar “, intitulat : “AM FOST PRIZONIER DE CONȘTIINȚĂ ÎN ROMÂNIA DIN PERIOADA DICTATURII IDEOLOGIEI COMUNISTE SOVIETICE-RUSEȘTI, ȘI DUPĂ...”
Tradiționala rubrică“Memoria calendarului “ va fi susținută de scriitoarea profesor Lucia Elena Locusteanu.
Vor urma discuții pe marginea celor prezentate.

Victor Roșianu

2 comentarii:

  1. S-au intalnit la Cluj din Maramures dr. Junghiu si sora medicala Sclipici! Unul mai ridicol ca altul! Nebagati in seama doar daca au ciripit doua vorbe, ca...cucul! Negasindu-si loc in Maramuresul literar ”zboara” de ici colo, din Tecuci in Cluj, din Satu Mare in Galati si tot asa! Trubaduri, nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei anonim fără scrupule, știu cine ești. după inițiale, N-am crezut că o să te clătești chiar așa rău de cap că umbli cu icoane, cruciulițe, biblii și alte obiecte, pe care le dăruiești la prieteni . Ești irecuperabil.

      Ștergere