joi, 10 septembrie 2020

SAMUEL FRITZ SI "STATUL IN SPARTURA" PENTRU TIMISOARA


NOTA: Astazi facem ceva neobisnuit. Marti, dl Petre Costea, Presedintele AFR, a postat materialul de mai jos pe Facebook. Postarea a fost contestata de cei care ne urmaresc cu intentii ostile, iar ca urmare ea a fost blocata pe Facebook. Ca atare, transmitem postarea prin canalele AFR, rugind pe toti cei care citesc aceste rinduri sa posteze comentariul prin canalele lor de media sociala. Va multumim.

Samuel Fritz si "statul in spartura" pentru Timisoara

USR pune în fața creștinilor din Timișoara o nouă decepție, o capcană numită Dominic Samuel Fritz. Nu îl denigrez și nici nu e intenția mea ca în postarea de azi să-l denigrez pe dl Fritz, un om cu un CV bogat, dar care denotă puțină experiență practică.

Postarea de azi, însă, mi-a fost inspirată de un eveniment privat pe FB organizat de o personalitate creștină influentă din Timișoara cu dl Fritz. Discuția privată a fost desemnată să influențeze creștinii Timișoarei să voteze USR și pe dl Fritz la PrimăriaTimișoarei. Eu spun un categoric: nu! 

Din perspectiva mea, așa cum am mai menționat cu alte prilejuri, este de nepermis pentru un creștin (1) să facă parte din USR; (2) să voteze USR; (3) să candideze la funcții publice pe listele USR; ori (4) să facă propagandă electorală pentru USR ori candidații lui. Îndemn pe toți creștinii din Timișoara sănu-l voteze pe dl Fritz la Primăria Timișoarei. 

Candidatura dlui Fritz la Primăria Timișoarei, dar mai ales discuția privată pe FB pe care a avut-o cu unii creștini din Timișoara, denotă câteva lucruri despre persoana candidatului și a USR. USR nu este un partid înrădăcinat în tradițiile, cultura și civilizația română. Este versiunea dlui Macron în România, punând pe listele europarlamentare și un cetățean francez, ca și când Romania nu ar fi avut suficient talent să ne reprezinte în PE. 

Iată că acum, în același spirit de distanțare de români, USR caută talent pentru administrarea celui de-al doilea oraș ca mărime din România tot „afară”, de data asta în Germania. Detașarea USR de România și căutarea de talent în „afară”" denotă dispreț față de România și ne dă de înțeles că în România nu există talent suficient pentru a ne administra orașele. La urma urmelor, în România sunt persoane le fel de educate, ori chiar și mai educate decât dl Fritz. 

Discursul dlui Fritz de azi denotă un al doilea lucru îngrijorător: USR e preocupat de ofensiva creștinilor din România împotriva decepțiilor și non-valorilor promovate de USR. De aproape o lună am lansat în România o serie de discuții și dezbateri pe FB și Zoom privind implicarea creștinilor în viața cetății, adică în politică.

Reacția dvs. la dialogurile pe care vi le-am prezentat a fost la înălțime, îngrijorând, însă, pe cei care nu ne urmăresc cu intenții bune. Ca atare, persoana care a organizat evenimentul pe FB pentru dl Fritz și la care au fost invitați liderii creștini, a folosit exact titlul postărilor și dialogurilor mele din ultima luna: „implicarea creștinilor în politică”. 

În discursul lui, dl Fritz l-a atacat de mai multe ori pe dl Trump și pe cei care l-au votat. 78% dintre evanghelicii Americii l-au votat pe dl Trump. Deci, timișorenii creștini sunt direct vizați privind persoana care le solicită votul, o persoana care îl disprețuiește pe dl Trump, Administrația Trump și evanghelicii Americii. 

Discuția dlui Fritz s-a pretins a fi una creștină. În asta eu identific un mare pericol pentru creștinii României: se încearcă împărțirea comunității creștine din România în tabere diferite, cea autentic conservatoare și cea nominal creștină. În opinia mea, USR și dl Fritz se plasează în categoria din urmă. Dl Fritz a discutat subiectul „statului în spărtură”, o frază repetată de USR din când în când. 

Știm cu toții de unde provine această expresie: din partea lui Dumnezeu prin gura profetului Ezechiel, același Dumnezeu care prețuiește viața, moralitatea, o societate clădită pe dreptate și moralitate,nu pe avort, imoralitate sexuală și decepție.

Prin gura lui Ezechiel Dumnezeu ne spune că El „nu dorește moartea”, ci „viața”. USR stă împotriva vieții, fiind un partid avortist. Prin gura lui Ezechiel, Dumnezeu ne amintește că trebuie să atenționăm cetatea, asemenea străjerului de pe zid, când răul se apropie de cetate ori vrea să intre în cetate. USR ne spune tocmai inversul, că murdăria morală pe care caută să o instituie în România nu trebuie să ne neliniștească. 

„Statul în spărtură” se face prin oamenii care prețuiesc și practică valorile lui Dumnezeu, nu prin cei care caută să le interzică prin lege. Acesta a fost USR de la începutul lui până azi: un partid al decepției, o decepție care în aceste zile se află în plină vedere în Timișoara. 

Dragi creștini: nu votați USR la locale ori parlamentare. Nu-l votați pe dl Fritz la Primăria Timișoarei.

DECLARATIA DE LA TIMISOARA – Va rugam semnati!

http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Buna dimineata! A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Pe 21 august se implinesc zece (10) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 14 000 de persoane. Dorim sa ajungem la  15.000 de semnaturi in urmatoarele citeva saptamini. Socotim potrivit sa re-lansam anual Declaratia dand astfel posibilitatea multora dintre d-tra si noilor nostri cititori sa o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoasterea punctele ei esentiale, este de o importanta care nu necesita explicatii.

Traim in vremuri tulburi cind valorile morale si crestine sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Va rugam, deci, cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semnezeSprijiniti eforturile noastre semnind Declaratia! Haideti, deci, in citeva saptamini sa ajungem la 15.000 de semnaturi!

CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?

Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor aparea in lista semnatarilor. Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba engleza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)

Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”   

Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.

CUM CRESTEM SEMNATURILE IMPREUNA?

Cum putem creste impreuna numarul de semnaturi? Nu implica mare lucru sau investitie de timp. Doar citeva actiuni simple care iau doar citeva minute. In consecinta:

1.         Cei care inca nu ati semnat Declaratia sunteti invitati inca o data sa o semnati.

2.         Trimiteti linkul Declaratiei sau mesajul acesta la toate persoanele din baza dvs. de adrese electronice pentru a fi semnata. Daca deja ati facut-o va rugam sa o faceti inca o data, sau chiar periodic, eventual saptaminal, pentru citeva luni.

3.         Postati Declaratia si linkul ei pe siturile dvs. electronice, biserici, parohii, grupuri de discutii, etc.

4.         Promovati-o in scoli, la clasele de stiinte sociale sau religie. 

5.         Cei care sunteti inscrisi pe situri de socializare (facebook, hi5, netlog...) sunteti rugati sa postati periodic informatii despre Declaratia de la Timisoara si linkul, cu indemnul de a fi semnata.

6.         Parinti - aveti copii care sunt ei inscrisi pe diferite situri electronice. Mergeti la ei, cand sunt la calculator, si cereti-le sa dea un mesaj in retea solicitand semnarea Declaratiei - sau scrieti-l dvs. si trimiteti-l de pe contul lor.

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.  

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu