joi, 24 septembrie 2020

Dan Petrescu se teme de stilul nordic al celor de la Djurgarden!

 Tehnicianul CFR Cluj Napoca a prefațat partida pe care formația sa o va disputa, azi, contra campioanei Suediei, Djurgarden.

Dan Petrescu se teme de stilul nordic al celor de la Djurgarden și spune că este greu ca suedezii să piardă pe teren propriu.

„Va fi un meci foarte greu. Sorţii n-au fost buni pentru noi, împotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci și în deplasare, pe acest teren sintetic. Trebuie să ne adaptăm şi nu este uşor să te adaptezi într-o zi şi să reuşeşti să joci mai bine decât campioana Suediei.

Nu va fi uşor, împotriva echipelor scandinave mereu am avut probleme şi preferam o echipă mai latină sau anglo-saxonă, cu un fotbal mai combinativ. Şi pentru ei este meciul cel mai important. Trebuie să facem un meci perfect”, a declarat antrenorul „feroviarilor”, Dan Petrescu.

Tehnicianul a mai afirmat că va fi un meci de luptă și că Djurgarden este favorită la calificare, pentru că va juca acasă.

„Chiar dacă șansele sunt 50%-50%, terenul propriu şi faptul că e sintetic fac ca ei să fie favoriţi. Cred că sunt foarte mulţi jucători periculoşi la adversari, mai ales cei de atac”, a explicat Petrescu.

Meciul Djurgarden – CFR Cluj Napoca este programat, joi, 24 septembrie, de la ora 20.00, în turul trei preliminar al Ligii Europa şi va fi transmis de Digi Sport 1 şi Look Sport.

Sursa: NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu