miercuri, 16 septembrie 2020

Lecții de învățat. Despre boală și sănătate



de Viorica Pârja

Într-o zi, pe când se uita prin microscop la o părticică de creier uman, în laboratoarele Universității din San Francisco, dr. Alberto Villoldo, un tânăr om de știință, și-a dat seama, intuitiv, că ceva ar putea schimba totul… Și-a făcut bagajul și a plecat în jungla Amazonului, în căutarea adevărului despre boală și sănătate. Știa cum s-au dezvoltat maladiile psihosomatice, dar nu prea multe despre cum ar putea fi ele vindecate.
Având în fața sa microscopul, cu care putea vedea în interior, a avut revelația că, de fapt, se uita printr-un obiectiv greșit al microscopului. Și i-a venit ideea să extindă cercetarea sa de la lumea microscopică la cea macroscopică.
A fost neînțeles de colegii săi, atunci când le-a spus că lasă laboratorul pentru jungla amazoniană. Călătoria l-a dus spre șamanii din America de Sud. Unde a zăbovit mai bine de 20 de ani. Și au urmat provocările. A trebuit să realizeze că în calitate de doctor și de om de știință, el era bogat în cunoștințe medicale, dar sărac în duhul înțelepciunii.
Și concluzia dr. Alberto Villoldo: „Informația ne ajută să aflăm că suntem bolnavi și exact ce maladie avem. Dar înțelepciunea ne arată cum să o vindecăm.”
Cu această convingere a adus medicina energetică, veche de mii de ani, în lumea occidentală.
Lecții de învățat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu