joi, 24 septembrie 2020

Mi-e silă de clasa politică din România

 

Am  ajuns  sa-mi fie  sila de clasa politica din România in general iar de actualul guvern si actualul presedinte ce sa mai vorbesc, mie scârba. Actualii nemernici ce conduc  România  ori sunt retarzi  avind impresia ca sunt salvatorii tarii si a poporului român ori ne cred pe toti o ceata de prosti  usor de manevrat. Sa vii sa spui ca dându-le pensionarilor ceea ce prevede legea votata  de ei si promulgata de presedintele lor ar duce economia  in colaps si tara in faliment  este o nesimtire,iresponsabilitate,prostie,slugarnicie  a unor jigodii politice ajunse la putere  fara a primi votul majoritar  al populatiilor.

Mai nemernicilor, actualii pensionari au construit fabricile si uzinele pe care voi le-ati vândut străinilor pe doi lei, au construit orașele unde voi si  loazele voastre locuiti,au construit șosele,linii căi ferate , flota pe care a-ti facut-o disparută etc.

Voi ce a-ti făcut pentru aceasta tara, a ti  vândut a-ti distrus a-ti furat tot ce am cladit noi si ne-ti mâncat inclusiv fondul de pensii creat prin contributia noastra,Acum,  nefiind in stare sa conduceti aceasta tara ,nefiind in stare sa creati o economie sanatoasă, nefiind capabili nici macar sa încasati taxele de la  unitatile economice evident ca nu puteti face investitii ,nu puteti dezvolta nimic si nu puteti asigura un trai decent pentru populatie. Si atunci ce v-ati gândit -oricum acest pensionari sunt o povara ,nu sunt votantii nostrii prin urmare ia sa taiem 6,7 miliarde din bugetul asigurarilor sociale, mai luam 2 miliarde pentru a cumpara primari de la PSD iar pensiile le reducem cu 26%.

 Deci aceasta sleahta penelistă vrea sa faca investitii,  sa-si faca aranjamentele politice cu banii pensionarilor,nu v-ar fi rusine politicieni de…rahat. Nu la fel a-ti gândit pentru cei ce v-au adus la putere,multinationalele,corporatiile,bancile si serviciile secrete pentru care a-ti avut grija sa le scutiti de taxe, sa le acordati ajutoare de stat, sa acordati bani bancilor private, serviciilor secrete-securiste,persoanelor fizice ce va sustin si atunci evident ca nu au mai ramas bani pentru cresteri de pensii si salarii. Mai mult a trebuit sa ajutati amarâta de  America sa-si vânda rablele de avioane si de rachete  pentru asta a-ti avut bani  nu ?!

 Din pacate nici cei din PSD nu sunt în stare sa schimbe situatia  mai ales acum când si-au ales conducerea securistă. E mare pacat ca nu se gasesc cel putin 100 000 de pensionari din cei 5 milioane care sa gândeasca si sa fie pregatiti sa actioneze   pentru drepturile lor si sa va vânture pe toti nemernicii din politică. Sa auzim numai de bine.

NOROC BUN !!!

 

Ing. Vasile LEȘ, fost lider de sindicat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu