miercuri, 30 septembrie 2020

Maramureşul are cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean

 


Județul Maramureş are cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean. Este vorba de liberalul Ionel Bogdan care a câștigat președinția Consiliului Județean la vârsta  33 de ani, după ce a fost secretar de stat la cancelaria primului-ministru Ludovic Orban.

Ionel Bogdan a studiat ştiinţele economice şi a intrat în politică la 18 ani. Este membru PNL de 11 ani, iar în 2017 a fost desemnat preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Maramureş. În prezent ocupă şi funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului Orban.

”Mulțumesc maramureșenilor pentru încrederea lor transformată într-o victorie importantă pentru județul nostru. Este victoria fiecărui maramureșean care își dorește o viață mai bună aici, acasă, este victoria tinerilor noștri care își doresc oportunități în județul nostru, este victoria fiecărui antreprenor care vrea să se dezvolte și să investestească pentru viitor și este victoria copiilor noștri, cărora le suntem datori cu un viitor construit în Maramureș. Am crezut până la capăt în schimbare și mă bucur că vom face împreună această schimbare de care Maramureșul are atâta nevoie. În următorii patru ani, Planul lui Bogdan va deveni realitate și fiecare proiect din acest plan va începe să fie implementat în județul nostru, cu ajutorul echipei de profesioniști pe care am construit-o în jurul meu. Am încredere în echipa mea, în echipa PNL, în maramureșeni, că împreună vom reuși să implementăm Planul lui Bogdan și să punem Maramureșul pe roate” a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Ionel Bogdan, noul președinte al Consiliului Județean a mai spus că Maramureșul are nevoie de o strategie, nu doar de reparații de drumuri, iar în următorii ani pariul lui este unul ferm: 1 miliard de euro pentru județul nostru în investiții care să aducă bunăstare pentru oameni, competitivitate pentru antreprenori și proiecte reale de dezvoltare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu