sâmbătă, 29 aprilie 2023

LIGA SCRIITORILOR ROMÂNI -FILIALA IAȘI-NORD EST ÎN DOLIU!

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a înălțat la cer pentru a se odihni în brațele lui Dumnezeu!

Trecerea în neființă poartă cu sine o mare durere pe care nimeni nu o poate vindeca, însă iubirea ne lasă amintiri de neuitat, pe care nimeni nu le poate lua vreodată. Ele ne rămân ca să ne aline!
Cum să nu doară moartea unui bun prieten, un coleg exemplar, precum scriitorul, jurnalistul, cronicarul de elită, ing. Dan Ștefan Teodorescu -Presedinte Liga Scriitorilor Români-Filiala Iași-Nord Est? Scriu și plâng...plâng și scriu...uimită și fulgerată de această veste, cuvintele îmi sunt prea sărace în a exprima regretul! Suntem alături de familia îndoliată, gândurile și rugăciunile noastre suntem alături de soția, doamna Maria Teodorescu. Sincere condoleanțe! Fiți puternică! Trebuie să treceți peste această mare durere, gândind că Dumnezeu l-a iubit mult, l-a luat lângă el, chiar după ziua de naștere, după turneul cultural-artistic organizat la Bălți 28-29 aprilie 2023, după evenimentul pe care l-a realizat cu mândrie și onoare, cu dăruire și profesionalism, înfrățirea cu Universitatea de Stat "Alecu Russo", Bălți Republica Moldova, după lansarea monumentalului volum, în Republica Moldova, în timpul organizării evenimentelor din 13 mai a.c la Clubul CFR Iași, primul weekend din iunie, în Ținutul Zimbrului, la Liceul Teologic Ortodox Agapia-Neamţ. Avem nevoie de dumneavoastră să ducem mai departe și să promovăm valorile, în memoria sa.
Noi suntem onorați că l-am cunoscut! Un adevărat OM de o valoare inestimabilă, un titan.
REGRETE ETERNE! IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ VEȘNICĂ! ÎNGERII SĂ VĂ VEGHEZE DRUMUL LIN CĂTRE DUMNEZEU, MAESTRE DAN TEODORESCU! IERTAȚI-NE ȘI DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE, ÎNTRU VEȘNICĂ POMENIRE!
Corespondent,
Liliana Roibu
Secretar general Liga Scriitorilor Români-Filiala Iași-Nord Est
Președinte Asociația ASCIOR Piatra Neamț
Director artistic Asociația Poetilor Mondiali, "Vocea Literară"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu