marți, 18 iunie 2019

Motiunea impotriva Guvernului Dancila a cazut!


   Motiunea impotriva Guvernului Dancila a cazut. Opozitia mai avea nevoie de 33 de voturi, pesedistii au stat in banci, supravegheati de Olguta Vasilescu.
Motiunea de cenzura intitulata "Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot" a picat marti la vot. Opozitia a avut 200 din cele 233 de voturi necesare.
Au existat si 7 voturi impotriva si 3 abtineri, asta in conditiile in care cei de la PSD si ALDE nu au votat deloc. Ei au asigurat prezenta, dar nu s-au ridicat din banci, procesul fiind supravegheat de la tribuna Parlamentului de Olguta Vasilescu.
Daca Opozitia a acuzat guvernarea PSD-ALDE ca a dat numeroase ordonante de urgenta toxice ce au ingenunchiat justitia si au scumpit viata romanilor, Viorica Dancila s-a aparat in Parlament spunand ca opozantii sai spun doar metafore si sloganuri si vor sa aduca austeritatea in România, in timp ce ea a adus o prosperitate cum românii nu au mai vazut: "Avutia românilor a ajuns la recordul maxim al ultimilot 10 ani!".
In plus, Dancila a acuzat Opozitia ca nu are un plan pentru a prelua guvernarea, ci vrea sa arunce România in haos. In replica, PNL i-a raspuns ca nu au la acest moment un program de guvernare pentru ca ar dura 6 luni doar ca sa repare ce a facut PSD-ALDE in ultimii ani de guvernare.


Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu