joi, 20 iunie 2019

Partidul Verde, filiala Maramures. Comunicat de presa din 20 iunie 2019


1.Consiliul judetean  al filialei Maramures al Partidului VERDE intrunit in sedinta extraordinara in data de 19 06 2019, comstata  nule si ilegale comunicatele  semnate de  Silviu Dumitru si Constatin Damov de după dată de 29 mai 2019, data la care secretariatul si secretarul general a fost suspendat prin decizie  unica  a presedintelui ales dr. ing ADI Maria Luminita Simoiu.

2. Conducerea aleasa de Conferinta judeteana  a  fililalei a Partidului VERDE din Maramures in ianuarie 2019 este compusa din Biroul Executiv condus de către: Vasile Tivadar presedinte, Corneliu Coman, Prim-vicepresedinte, Simion Coman, Secretar general, Mariana Nemes, vicepresedinte, Andreea Ioana,  presedinte tineret, Mariana Husarciuc, vicepresedinte, presedinte organizatia de femei, iar in Consiliului judetean sunt cuprinsi  presedintii din 35 de UAT din Maramures comunicati noului secretar  numit la data de 30 mai 2019
                                      Au decis

a. Nu se recunosc valabile convocatoarele  semnate de alte persoane inafara de Presedintele ales de congres la nici un for national  Birou Politic National, Birou Executiv Central , Consiliu National sau CONGRES

b. Comunicarile lui Silviu Dumitru privind inlocuirile si imixtiunile in conducerile judetene sunt ABUZURI IN FUNCTIE; FALS SI UZ DE FALS. sunt declarate nule de drept si de fapt.

c. Site.  Partidului Verde este ilegal si expirat si cerem  presedintei  alese sa retraga dreptul de uitlizare a insemnelor si numele partidului de către numitul Silviu Dumitru.

d. suspendarile si excluderile comunicate dupa dat de 29 mai 2019  sunt NULE  iar cei afectati ca imagine si funcție sunt rugati sa se adreseze instantelor de judecata.

e. excluderea numitului Rachisan Daniel Florin fost consilier in comuna Ocna Sugatag este definitiva deoarece  acesta a incalcat flagrant statutul partidului, nu s-a achitat de sarcinile organizatorice si a instigat si alti colegi la actiuni impotriva unor masuri legale prevazute de statutul partidului Verde.

f. conducerea judeteana și cea nationala este aceea recunoscuta de presedinta dr. ing. ADI MARIA LUMINITA SIMOIU
                                                 

                Presedinte filiala Maramures ec.tf. Vasile Tivadar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu