duminică, 30 iunie 2019

Naomi Osaka se bucură că a pierdut locul 1 WTA !!!


Naomi Osaka a cedat fotoliul de lider WTA şi a surprins, menţionând că se bucură că s-a produs acest lucru. Japoneza susţine că presiunea ocupării fotoliului de lider a fost prea mare.
Ashleigh Barty este într-o formă de zile mari, după ce s-a impus la Roland Garros câştigând şi pe iarbă, la Birmingham. Câştigarea acestui din urmă trofeu a făcut-o să devină numărul unu mondial, detronând-o pe învingătoarea de la US Open şi Australian Open, Naomi Osaka.
După o perioadă fantastică, sportiva niponă a pierdut mult din turaţie în acest an, iar acest fapt s-a datorat presiunii resimţite din postura de număr unu mondial. Din acest punct de vedere, Osaka e fericită că a fost depăşită de australiancă.
"Din punct de vedere mental, a fost mult mai mult stres şi mai multă presiune decât mi-aş fi putut închipui. Nu cred că există ceva care să mă fi putut pregăti pentru această situaţie, mai ales fiindcă am tendinţa să reflectez prea mult. Aşa că da, cred că este mai bine pentru mine acum să fiu, era să spun mai prost clasată, să fiu numărul 2 aici", a explicat jucătoarea de 21 de ani într-o conferinţă de presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu