duminică, 23 iunie 2019

Iulian Capsali: “Tipul ăsta de terorism politic este implementat exclusiv în colonii!”

România sub asaltul ideologiei sexo-marxiste (homosexualiste), care vine la pachet cu blasfemia – sfânta icoană a Mântuitorului batjocorită abject de bărbați în chiloți și veșminte de călugărițe.
Democrația atacată direct de neo-Securitate, care a făcut din alegerile “libere” o cortină sub care se amenajează, folosindu-se de diasporă, circul prin care procentajele sunt hotărâte de corporatocrație.
Partide sunt scoase din joc, partidului etnic UDMR i se inventează zeci de mii de voturi în Bărăgan sau Moldova, președinții puși în urma negocierilor dintre Departamentul de Stat (nu de administrația Trump, ci de extrema stângă progresistă care conduce externele), Germania și Franța.
În plus, ca în adevăratele bantustane în care coloniștii fac legea, politicienii care nu convin sunt tocați metodic în presa cu epoleți și apoi șantajați cu dosare.
Nicăieri în lumea civilizată un om politic aflat la putere (președintele Camerei) nu a fost închis în urma unui proces fake, în care vinovăția este pur și simplu inventată după 10 ani de alba-neagra, A DOUA ZI DUPĂ ALEGERI. Tipul ăsta de terorism politic este implementat exclusiv în colonii.
Și apropos de dosarele lăsate de securiști în curtea țăranului care le dă direct unei oficine de presă Soros: ce au dat publicului, dosarul TELDRUM este pentru oligofrenii #rezist. Ca și vilele din Brazilia, dosarul Belina șamd.
Să fie foarte clar și o spun apăsat: Dragnea este închis fără nicio vină alta decât că nu era convenabil cercurilor externe de putere, corporațiilor care pierd sute de milione de euro prin legile care nu le lasă absolut tot profitul.
Suntem țara în care Procuratura a fost condusă până mai ieri de un procuror (A. Lazăr) al celei mai temute închisori comuniste, Aiud. Iar ministrul justiției Prună, tot cu pedigree bolșevic, a declarat că “drepturile omului sunt un lux”. Iar șefa DNA, Koveși, este în grațiile UE pentru un post de conducere pentru că a încălcat Constituția și a transformat instituția în Poliție Politică, în care nu numai politicienii, dar inclusiv judecătorii aveau dosare ca să poată fi șantajați.
Față de perioada bolșevică, când resursele erau transferate prin SOVROM-uri în URSS, acum ele sunt aspirate de corporații, care în plus finanțează și educația homo a copiilor, precum și această găselniță dementă a desființării sexelor.
România este sub un asalt demonic fără precedent în istorie. Și, așa cum am mai spus, Securitatea a reușit să creeze o masă de manevră reeducată prin metode soft power, care reacționează pavlovian la stimuli simpli, freudieni, de tip “muie”. Votul de la alegerile prezidențiale și cele pentru PE, dar mai ales la cele două referendumuri din ultimul an demonstrează fără tăgadă că masa critică de imbecili utili și softul de la STS pot rezolva orice abateri de la direcția trasată.
Autor: Iulian Capsali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu