marți, 18 iunie 2019

România zdrobeşte Croaţia la Campionatul European de tineret


 Nationala de tineret a României a debutat cu o victorie categorica la Campionatul European de tineret din Italia, 4-1 (2-1).
Jucatorii pregatiti de Mirel Radoi s-au impus cu un incredibil 4-1 in fata reprezentativei similare a Croatiei la capatul unui meci in care nu s-a pus problema invingatoarei.
Partida disputata pe stadionul din Serravalle, San Marino, acolo unde mii de români s-au aflat in tribune, a inceput tare, cu o prima ocazie irosita deş. In minutul 8, acelasi Puşcas incearca sa suteze spre poarta, un adversar loveste balonul cu mana, iar arbitrul dicteaza penalti dupa ce consulta reluarile
Tot Puşcas a pus stapanire pe balon si a reusit sa transforme lovitura de la 11 metri.
Trei minute mai tarziu, atacantul lui Palermo a trimis spre poarta cu o lovitura de cap, croatii au respins de pe linie, insa Ianis Hagi a fost atent pe recuperare si a reusit sa duca scorul la 2-0.
Din pacate, un moment de ezitare a dus la golul de 2-1. Ianis a gresit o pasa in propria jumatate, Vasic a preluat, a tasnit spre poarta si l-a invins pe Radu cu un sut in forta.
Pana la pauza am mai irosit cateva ocazii importante prin Man sau Ivan, insa jocul echipei a fost unul imbucurator.
Partea secunda a inceput cu o bara a lui Ianis Hagi, acesta trimitand excelent din lovitura libera, pentru ca in minutul 58 Baluta sa duca scorul la un 3-1 de vis. Jucatorul lui Brighton a recuperat un balon in marginea careului advers, a sutat pe coltul scurt si a inscris la primul lui meci in tricoul nationalei de "tineret".
Scorul final a fost stabilit de Adrian Petre, acesta punctand din centrarea lui Cristi Manea. Initial reusita a fost anulata pentru offside, insa arbitrajul video consultat a stabilit ca atacantul roman se afla in pozitie regulamentara.
România incepe astfel perfect turneul final al Campionatului European si asteapta increzatoare meciul de vineri seara, cu Anglia.
In cealalta partida, Franta a invins greu Anglia cu scorul de 2-1!


                                                                            Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu