miercuri, 19 iunie 2019

Singura bursă de spectacole din România promovează în premieră artiști din Republica Moldova


 Singura bursă de spectacole din România, cea din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), a început luni, 17 iunie şi promovează pentru prima dată artiştii din Republica Moldova, în urma urma unui parteneriat cu Institutul Cultural Român, transmite Agerpres, preluat de Romanian Global News.
„Anul acesta este pentru prima dată când Bursa de Spectacole de la Sibiu şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu fac un parteneriat strategic cu Institutul Cultural Român în ideea promovării creativităţii artistice din România şi Republica Moldova, în domeniul artelor spectacolului. Scopul acestui parteneriat este de a pune în dialog marile valori culturale româneşti cu marea creaţie din Europa şi din lume, pentru promovarea acestora, dar şi pentru a iniţia proiecte ale celor mai importanţi artişti şi celor mai importante structuri producătoare de spectacole", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
Bursa spectacolelor de la Sibiu va avea loc de luni până sâmbătă, 22 iunie fiind un punct de întâlnire între artişti, producători, impresari, directori de instituţii culturale, manageri de festivaluri.

                                                                                             
                                                                                                      RGN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu