marți, 12 noiembrie 2019

Sidicalistii din invatamant vor dezbatere electorala intre Iohannis si Dancila. Moderator, un profesor si un medic!


 Sindicalistii din invatamantul preuniversitar ii invita pe cei doi candidati la prezidentiale care s-au calificat pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere la Iasi, temele propuse vizand educatia, sanatatea, justitia, infrastructura si politica externa. Acestia propun ca moderatori sa fie un profesor si un medic.

Reprezentantii filialei iesene a Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) vor ca dezbaterea sa aiba loc la Palatul Culturii si sa fie moderata de un profesor si de un medic.

"Dorim sa-i felicitam pentru accederea in turul doi al alegerilor prezidentiale pe cei doi candidati - domnul Klaus Werner Iohannis, respectiv doamna Viorica Dancila. USLIP IAsI, care reprezinta interesele a 9.000 de membri de sindicat din invatamantul preuniversitar, la nivelul judetului Iasi, propune organizarea unei dezbateri tematice, online, pe pagina noastra de Facebook 'USLIP IASI NEWS', ce are aproximativ 40.000 de urmaritori, in special din zona educatiei si cu ramificatii online in toate judetele tarii.

Transmisia va putea fi preluata si de catre posturile de televiziune din Romania, gratuit. Locul pe care l-am ales pentru aceasta confruntare de idei, viziuni, strategii, este unul cu puternice semnificatii pentru Iasi si Romania - Palatul Culturii din Iasi.

Confruntarea intre domnul Klaus Werner Iohannis si doamna Viorica Dancila se va desfasura la o data stabilita de comun acord cu staff-urile celor doi candidati. Temele pe care le propunem analizei sunt: educatia, sanatatea, justitia, infrastructura si politica externa", se arata intr-un comunicat de presa al USLIP Iasi.

In urma alegerilor prezidentiale organizate duminica, 10 noiembrie 2019, Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care au obținut cele mai multe voturi.

Autor: Andreea Ion
Sursa: PortalInvatamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu