marți, 19 noiembrie 2019

INVITAȚIE eCreator

Nr. 252/19.11.2019                                                                  


            În parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, în perioada 19 – 22 decembrie 2019 Revista și Editura „eCreator” va organiza Tabăra (Inter)națională de Literatură „Tradiția Maramureșului” și cea de-a V-a ediție a Premiilor „eCreator”.
            Prima temă susținută și dezbătută în cadrul manifestării va fi „PRESA ȘI LITERATURA DE FRONTIERĂ. Obsesia Centrului și existența periferiei”.
         A doua temă susținută și dezbătută în cadrul manifestării va fi „TRADIȚIA ÎN LITERATURĂ ȘI ARTĂ, interferențe și imixtiuni”.
            La finalul fiecărei zile sunt programate prezentări de reviste și antologii, lansări de carte, momente poetice, piese de teatru, concerte de pricesne.
            SUNTEȚI INVITAȚI ca până la data de 5 decembrie 2019 să trimiteți materialele dvs pe temele anunțate.
            Indiferent de genul lor, materialele propuse trebuie să fie însoțite de fotografia semnatarului, de un scurt CV al acestuia, de datele sale de contact, dar și de fotografii care să susțină eventual tema.
            Sunt așteptate propuneri pentru secțiunile de Poezie, Proză, Eseu, Teatru, Tradiții și Obiceiuri.
Textele sunt așteptate NUMAI pe email rosiianu@yahoo.com și vor fi însoțite de mențiunea „Pentru TRADIȚIA MARAMUREȘULUI”.
            Cele mai bune 50 de materiale vor fi incluse în numărul special al revistei „eCreator” care va fi dedicat acestui eveniment și care va fi lansat în deschidere, iar cei mai buni 10 semnatari vor fi invitați să participe la toată manifestarea.
            Organizatorii asigură cazarea și masa participanților, deplasarea acestora la locațiile unde se vor desfășura activitățile, deplasarea la obiectivele culturale și de cult care vor fi vizitate.
            Transportul până și de la Baia Mare îi aparține fiecărui participant.


Ioan Romeo Roşiianu – director „eCreator”
Marian ILEA – redactor șef „eCreator”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu