marți, 24 noiembrie 2020

În 8 decembrie se deschid pârtiile de schi de la Cavnic!

 

Primul strat de zăpadă așternut în zona pârtiilor de la Cavnic a dat speranțe iubitorilor sporturilor de iarnă că vor avea parte de un sezon îmbelșugat. Tunurile de zăpadă artificială funcționează la capacitate maximă încă de sâmbătă. Cu toate acestea, administratorii pârtiilor de schi precoizează că sezonul nu se va deschide la 1 decembrie, deoarece se anunță o ușoară încălzire a vremii, în următoarele zile.

”Știm că sunteți nerăbdători, însă din prognoza actuală, vremea se încălzește în următoarele zile. momentan nu există șanse de deschidere pe 1 decembrie”, au scris administratorii pârtiilor de schi de la Cavnic, pe pagina de facebook. De reținut este faptul că accesul pe pârtii este interzis până în momentul deschiderii, întrucât ele sunt în curs de amenajare.

Cert e că prima ninsoare i-a ajutat pe administratorii de pârtie de la Cavnic să își facă planuri pentru acest sezon. Au pus tunurile de zăpadă în funcțiune și au decis ca pe 8 decembrie să deschidă pârtiile

Totodată, cel mai important în această perioadă este implementarea unor măsuri specifice pentru a limita răspândirea virusului, cu ar fi purtarea măștii sau a cagulei vor fi obligatorii, precum și respectarea unei distanțe de 2 metri față de celelalte persoane

Pe telescaunul de 2 locuri pot urca 2 persoane doar dacă sunt din cadrul aceleași familii.

Persoanele care nu schiază nu vor putea sta la baza pârtiei în calitate de spectator, aceștia au acces si la cele 2 apres ski-uri in aer liber. Toate acestea pentru a nu crea aglomerații la baza pârtiei.

Toate aceste măsuri au fost implementate cu scopul de a reduce transimiterea Sars Cov2.

 

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu