marți, 24 noiembrie 2020

Universitatile britanice ofera burse consistente europenilor!

 

Sistemul britanic de educatie se adapteaza situatiei post BREXIT. Universitatile incep sa acorde facilitati si burse consistente pentru romani.



Sapte universitati britanice au anuntat ca taxele de studiu pentru studentii europeni nu vor fi modificate pentru cei care pleaca in 2021 la studii in Marea Britanie. Acestia pot beneficia in continuare de "home fees".


Universitatile vor acorda burse de studiu europenilor, care sa acopere suplimentul de taxa, astfel incat aceasta sa ramana egala cu cea perceputa studentilor britanici.


Mai mult, unele universitati au implemetat si sisteme de plata a taxelor in 3 sau 6 rate, pentru anul universitar 2021-2022.


Alaturate-ne noua pe 26 noiembrie pentru a afla care sunt conditiile de eligbilitate si care sunt toate universitatile care ofera burse in noul an universitar!






In cadrul evenimentului de pe 26 noiembrie poti afla totul despre Statusul Pre-settled si Settled si care sunt beneficiile obtinerii lor! De altfel, vom vorbi despre tipurile de viza, cand trebuie sa aplici, care sunt conditiile de eligibilitate si multe alte aspecte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu