joi, 26 noiembrie 2020

Jurnalul Exploratorului Isteț - o ediție altfel, surprize și noutăți

 

Dascăli dragi,
 
Avem bucuria de a vă invita, la fel de onorați și de entuziasmați ca de fiecare dată, la cea de-a XIV-a ediție a Concursului Național „Jurnalul Exploratorului Isteț”! O ediție cu totul aparte, la care am încercat să dăm glas tuturor dorințelor exprimate de dumneavoastră în ultimul timp.
 
În aceste zile ni se demonstrează constant că școala de acasă nu poate sta în calea mobilizării loturilor de copii, în calea conexiunii dintre profesori și copii și că există foarte mulți profesori care nu contenesc să le ofere copiilor accesul la resurse extrașcolare variate și atractive. Educația de azi reflectă întocmai societatea de mâine. Și cu această conștientizare noi, dascăli, părinți, creatori de resurse, ne responsabilizăm și mai mult.
 
Încotro ne aventurăm de astă data?
 
Ne întoarcem în vremuri imemoriale, pe aripi de pterozaur, și străbatem Cretacicul în căutarea temutului T-Rex, unul dintre cei mai mari prădători tereștri ce au călcat vreodată pe Terra, asistăm la luptele grandioase dintre smilodoni și mastodonți (urmașii mamuților) și ne lăsăm uluiți de spectacolul apariției și evoluției omului. Ne aplecăm, așadar, asupra începuturilor și a strămoșilor dispăruți a tot ceea ce-i viu, indiferent că vorbim despre homo sapiens, păsări, pești, reptile sau mamifere.
 
Sună excelent. Vreau mai multe informații!
Consultați aici oferta completă
Înscriere online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu