marți, 24 noiembrie 2020

Promisiunile liberale si naivitatea poporului român!

 
V-au promis izolete. Între timp nu mai vorbește nimeni de izolete. O prostie de care atunci s-a făcut mare tam tam iar acum rîde toată lumea.

V-au promis măști gratis. Da, da. Cum să nu. Le-au făcut obligatorii, dar au uitat să vi le mai și pună la dispoziție. Cumpărați, sclavilor. Cumpărați, că de-aia e liberalism. Să nu vă ajute nimeni.
V-au promis tablete la copii. Da, da. Cum să nu. V-au dat tablete de v-au cocoșat. O generație întreagă de copii distrusă de nemernicii ăștia.
V-au promis mărirea numărului de paturi la ATI. Cu promisiunea ați rămas.
V-au promis mărirea pensiilor. Cu promisiunea ați rămas.
V-au promis mărirea alocațiilor la copii. Azi tocmai le-au blocat din nou, cu parșivenie. Îi doare la bască de copii. Important e să iasă banul înspre paradisurile fiscale, pentru multinaționale. Nimic altceva nu-i interesează.
V-au promis creștere economică. Ne-am dus în cap. Imens ne-am dus în cap. 10% prăbușire economică. Cea mai mare cădere din toate țările Europei.
Apoi v-au promis criză scurtă, rapidă, în V. V pe dracu. E ditamai L-ul. Pînă și ai lor au început să recunoască asta, căci nu mai au cum să o mai ascundă sub preș.
V-au promis autostrăzi. V-au păcălit cu mii de kilometri de autostrăzi. Și voi i-ați crezut, fraierilor. Un kilometru nu au făcut pînă acum.
V-au promis reducerea cheltuielilor. Pe dracu. S-au împrumutat într-un an cît s-au împrumutat toți ceilalți ani de după Revoluție la un loc. E incredibil cîți bani au putut să împrumute într-un singur an. Vă tot bombardau cu discursuri virtuos-indignate, că PSD vinde viitorul copiilor. Lasă, că acuma ei chiar v-au amanetat viitorul. N-o să mai iasă România din groapa de îndatorare în care ne-au băgat nenorociții ăștia trei generații de acum încolo. Luați cu Cîțu, serviți, că e proaspăt.
V-au promis sprijinirea agriculturii. Și acuma i-au dat pe amărîții ăia afară din piețe, să dîrdîe în frig și zloată, să le înghețe marfa. În timp ce multinaționalele se lăfăie la căldurică, în confortul supermarketurilor pe care nu le atinge nimeni nici cu o floare.
V-au promis 80 de miliarde de euro ajutor de la UE. Mamă, cît tam tam au făcut cu ce purcoi de bani au făcut ei rost pentru țară! Pe dracu. N-a venit nici un ban. Și nici n-o să vină. Harneală de cea mai bună calitate. Păcăleală pe față.
V-au promis că o să reformeze sistemul medical din temelii și că n-o să se mai întîmple nici un Colectiv. Și la Piatra Neamț a fost nevoie să moară oameni ca să vă dați seama că n-au făcut nimic și că sînt niște neputincioși și niște impostori inutili.
Vă promit vaccinare în decembrie. Să ziceți mersi dacă începe în martie. Pînă atunci, la coteț și la carantină cu voi, slugilor care mai credeți toate prostiile debitate de ăștia.
Și acuma vor să rămînă la guvernare. Ghinion. De-abia aștept să vină USR, să facă un pic de fascism cu toți, să facă o țară ca soarele sfînt de pe cer. Să vă calce în picioare pe toți, ca niște lepădături ale istoriei ce sînteți. Să distrugă tot. Să-și dea seama românii. Că doar prin suferință și prin catastrofă se lecuiește acest popor naiv, care înghite toate păcălelile posibile. Altminteri nu învățăm nimic. Beți încet, căci conține promisiuni.

Autor: Mirel Palada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu