sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Comunicat de presă Martorii lui Iehova

 

În luna noiembrie 2020, Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor distribui revista Turnul de veghe cu subiectul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”. Publicul larg, dar și firme și oficialități vor fi încântați să primească un exemplar al acestei reviste. Campania pe care o organizăm se va desfășura respectând cu rigurozitate protocoalele de sănătate implementate la nivel local și național. Din acest motiv, multe persoane vor primi revista numai prin mijloace electronice de comunicare.

Timp de secole, oameni de diverse credințe s-au rugat să vină Împărăția, sau Regatul, lui Dumnezeu.

 Chiar și în prezent, mulți doresc să înțeleagă ce este această Împărăție, când va veni ea și ce va realiza. Revista Turnul de veghe arată că răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite cu ușurință în Biblie. Nutrim convingerea că promisiunile Bibliei despre Regatul lui Dumnezeu le vor aduce cititorilor multă alinare, precum și speranța că în curând vor putea vedea venirea în existență a unei lumi fără durere și suferință.

Revista în format electronic este disponibilă pe site-ul oficial al Martorilor lui Iehova, jw.org, în peste 310 limbi și limbaje ale semnelor. (Navigați la BIBLIOTECĂ > REVISTE.) sau accesati link-ul https://www.jw.org/ro/biblioteca/reviste/turnul-de-veghe-nr2-2020-mai-iun/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu