luni, 27 decembrie 2021

Sărbători binecuvântate!


Cuprinși în dragostea infinită a lui Dumnezeu care a binevoit ca Fiul Său să ia chip de rob, purtând în Sine nașterea noastră din nou, binecuvântați fiind de cununa darurilor Sale – a Luminii călăuzitoare de Viață și a Speranței venite prin nașterea Pruncului Iisus, se cuvine ca acum, în prag de Crăciun, să ne îndreptăm atenția spre toți colaboratorii revistei e-Bibliotheca Septentrionalis.

Cu siguranță, emoția, sinceritatea și bucuria au fost atributele care au definit împreuna noastră lucrare, iar materialele transmise au fost adevărate mărgăritare ale procesului de culturalizare necesar societății în care trăim. Fiecare articol a reprezentat o ieșire din matca rutinei, o deschidere spre nou, un îndemn spre fenomene axiologice încununate de virtute, motiv pentru care Vă mulțumim și Vă invităm, ca și în anul care urmează, să ne socotiți vrednici conlucrători ai instruirii culturale, științifice, sociale.

Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos să ne fie tuturor prilej de bucurii incomensurabile, pace, sănătate, mântuire, întru mulți și fericiți ani!

 

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu