marți, 4 aprilie 2023

Avertismentul medicilor s-a adeverit. EXPLOZIE DE CANCERE ÎN TOATĂ EUROPA

 


Cele mai negre scenarii ale medicilor responsabili, care au avertizat că vaccinul ARN mesager va distruge sistemul imunitar, au devenit realitate.
Viața bolnavilor de cancer este în pericol. Unul dintre cele mai importante medicamente pentru tratarea acestei maladii a dispărut de pe piață din cauza unei explozii a cererii pe piața europeană. Fabricantul a anunțat că deficitul de aprovizionare va dura cel puțin până în luna iulie a acestui an, în condițiile în care deja s-a mărit producția.
Potrivit unui comunicat al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) și al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), compania Teva Pharmaceuticals a semnalat că, din cauza creșterii semnificative a cererii în Europa pentru Pazenir, a apărut un deficit de aprovizionare pe unele piețe din UE, care este așteptat să dureze până în luna iulie 2023.
”Anumite țări europene vor fi afectate de această situație, inclusiv România, Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Grecia, Italia, Țările de Jos, Portugalia și Spania. Producția de Pazenir (paclitaxel legat de albumină sub formă de nanoparticule) a fost crescută semnificativ. În plus, lucrăm cu autoritățile din domeniul sănătății și cu personalul din lanțul de aprovizionare pentru a evalua modul în care pot fi făcute alocările între țări”, a arătat compania Teva Pharmaceuticals.
Majorarea subită a solicitărilor pentru acest medicament i-a luat prin surprindere pe producători, având în vedere că niciodată până acum nu au fost comandate cantități atât de mari. Explicația mai mult decât evidentă este o creștere incredibilă a numărului de cazuri de cancer în întreaga Europă.
COȘMARUL DEVINE REALITATE
Medicii responsabili au atras atenția în repetate rânduri că una din țintele ARN mesager din vaccinul anti-Covid este sistemul imunitar.
”Dacă ARN-ul mesager persistă mai mult timp în organism și dacă, într-adevăr, ARN-ul mesager schimbă ADN-ul celulelor, atunci războiul acesta fratricid, dintre celulele sistemului imunitar, care și-au păstrat competența, și cele care produc proteină spike, devine din ce în ce mai debilitant pentru sistemul imunitar în ansamblu, iar sistemul imunitar nu mai face față funcțiilor pe care le are. Și atunci celulele tumorale vor începe să plorifereze, acesta fiind mecanismul apariției cancerului după vaccinarea anti-Covid”, susținea dr. Oana Mihaela Secară.
Eu am postat la vremea respectivă declarația acestei doamne doctor. Unii au făcut-o nebună. Dar au mai fost declarații în acest sens făcute și de somități ale lumii medicale la nivel mondial. Conspiraționiști, s-a spus atunci.
În aprilie anul trecut, am pierdut un prieten bun, italian. De 14 ani stabilit în România. Își făcuse analizele medicale cu o săptămână în urmă. Beton! 54 de ani, corp atletic, numai mușchi. Stil de viață sănătos, de un an era și vegetarian, mergea la sală. I s-a făcut rău în birou, la firma proprie. A plecat spre casă să se odihnească. A parcat mașina în fața blocului. A deschis portbagajul să-și ia servieta. Și a căzut lat pe asfalt.
Am întrebat-o pe soție - prietenă de 20 de ani - dacă s-a vaccinat. Nuuuu..., a zis ea. S-a ferit de mine. Știa că sunt anti. Ca apoi să-mi spună mama ei (soacra lui Giancarlo), că da, domnule, s-a vaccinat, cum să nu? A făcut și booster-ul. Na!

Sursa: national.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu