miercuri, 6 iunie 2018

Bogdan Duca: ”Despre cum instanța supremă a Uniunii Europene ne-a sodomizat un pic”

De acum e evident faptul că vom avea ”căsătorii” gay chiar dacă vom redefini Constituția ca să nu avem ”căsătorii” gay.
Prin decizia de astăzi, România este obligată să recunoască dreptul la reședință în calitate de ”soț” a partenerului homosexual care a contactat o ”căsătorie” gay.
Dar asta e doar ușa deschisă. Ce te faci cu copiii adoptați în ”familiile” gay? E deja evident, România va trebui să recunoască legitimitatea acelor adopții.
Drepturile succesoriale? La fel. Celelalte drepturi? Evident.
Și asta în timp ce, instanța supremă a UE ne-a dat voie, oficial România nu va permite ”căsătoriile” homosexuale pentru că vom avea un referendum și el va trece.
Bon….Primăria din Huși nu va oficializa ”căsătoria” între doi domni sau două doamne, dar dacă cei doi vor alege să facă nunta odată cu luna de miere, Amsterdamul îi va ”căsători” și când se vor întoarce în Huși, primăria de acolo va trebui, cu un demn dezacord, să îi trateze ca pe ”soț și…”
Acum chestiunea putea fi rezolvată dacă CCR-ul avea demnitatea și curajul de a tranșa această problemă a României în România. Dar după o grămadă de amânări demne, CCR-ul a trimis cartoful fierbinte la …șefi.
Șefii atât așteptau: pentru că astăzi este o zi istorică pentru homosexualii din toată Uniunea. La invitația României, tocmai au fost sodomizate și Polonia, și Ungaria, și Croația….Care au acum toate motivele să ne înjure.
P.S. Evident leadershipul CpF încearcă să ne spună că am fost sodomizați doar un pic, acolo. Dar în rest rămâne cum am stabilit. Ba chiar văd și formule euro-optimiste. Cei de la CpF țin la corectitudinea politică mai mult decât cei de la ACCEPT, se pare….
Autor: Bogdan Duca
Sursa: Bogdan Duca 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu