vineri, 1 iunie 2018

Gabriel Valer Zetea: "Membrii PSD Maramureș participă la mitingul de susținere din 9 iunie, în București"


 În cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri, 30 mai 2018, la sediul PSD Maramureș, liderul filialei județene a Partidului Social Democrat, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest a anunțat primirea în partid a senatorului Iustin Talpoș, arătând că PSD Maramureș este un partid deschis oamenilor.
”Îi mulțumesc senatorului Iustin Talpoș că a ales să muncească alături de PSD Maramureș și PSD Baia Mare, fiind un coleg pe care ne vom baza în perioada următoare. Am apreciat munca sa atât din punct de vedere administrativ, când era consilier municipal, dar și ca profesor și director de școală, iar acum din calitatea de parlamentar. Astfel de oameni valoroși vor fi primiți mereu în echipa PSD și, personal, am convingerea că senatorul Iustin Talpoș va avea un aport substanțial atât în cadrul organizației municipale, cât și în organizația județeană a PSD”, a concluzionat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea. La final, vicepreședintele PSD al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest a subliniat faptul că formațiunea pe care o conduce este deschisă tuturor celor care doresc să îmbrățișeze doctrina social-democrată.

Iustin Talpoș: Nu am negociat nicio funcție administrativă sau politică în PSD

Încă de la primele declarații, noul senator PSD a arătat că, înainte de a semna adeziunea la formațiunea social-democrată, s-a consultat cu o parte dintre cei apropiați. Totodată, Iustin Talpoș a dorit să infirme orice zvonuri legate de faptul că ar fi negociat vreo funcție administrativă sau politică. ”Am luat în calcul foarte multe aspecte înainte de a face acest pas. M-am gândit la trecut, am analizat prezentul și mi-am imaginat viitorul. Atunci când faci parte dintr-o echipă îți dorești să aduci un plus valoare, iar acest lucru îl pot face alături de PSD Maramureș în mai multe domenii, dar în special în cel al educației, profesie în care am activat 18 ani. Voi rămâne același om tranșant care va critica când va fi cazul, dar în PSD s-a dovedit că a critica poate fi constructiv. Totodată, subliniez faptul că nu am negociat nicio funcție în cadrul PSD Maramureș sau în altă funcție administrativă la nivelul județului”, a precizat senatorul PSD, Iustin Talpoș.
Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a amintit apoi de mitingul care va avea loc, cel mai probabil, în data de 9 iunie, în București, unde vor participa membrii de la toate organizațiile PSD din țară. ”S-a discutat foarte mult despre acest subiect al organizării unui miting, deoarece avem foarte multe mesaje transmise de membri ai Partidului Social-Democrat care spun că observă oprobiul public la care este supus constant, PSD, de către partidele din opoziție și instituțiile statului. Aceștia arată că vocea liderilor PSD se aude în cadrul societății și a mass-media, dar vocea lor, ca simpli membri de partid nu este auzită. Nu mai vor să vadă aceste atacuri constante și au solicitat organizarea unui miting pentru a-și putea susține părerile, pentru a-și arăta aprecierea față de Guvernarea PSD-ADLE și față de primul ministru Viorica Dăncilă, dar, în primul rând, față de politicile publice promovate de PSD pentru societatea românească. Sunt toate domeniile care afectează viața de zi cu zi a românilor și la care Partidul Social Democrat trebuie să aibă răspuns”, a precizat vicepreședintele PSD al regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, Gabriel Zetea.
Liderul PSD Maramureș a arătat că urmează să fie stabilit numărul de delegați din fiecare județ, dar paralel cu mitingul din București, este posibil să fie organizate întâlniri similare în municipiile reședință de județ din țară.


                                                                                                        CJMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu