vineri, 1 iunie 2018

Handbal masculin.Dinamo e campioana României pentru al treilea an la rând!



Handbaliştii de la DinamoBucureşti au cucerit titlul pentru al treilea an la rând. În meciul decisiv cu Steaua, de la Chiajna, al treilea al finalei, alb-roşiii au fost conduşi la cinci goluri diferență în prima repriză, iar la pauză steliștii au condus cu 13-10. Steaua a avut, însă, o repriză secundă de coşmar. A marcat doar şase goluri, de două ori mai puţin decât rivala sa, care s-a impus cu 22-19.
"Un meci nebun, sunt extrem de fericit! Într-adevăr, a fost un moment psihologic în acele 10 minute de la pauză, în care băieții erau un pic debusolați", a spus antrenorul dinamoviștilor, Ştefan Constantin.
"Pot să-mi asum că eu am pierdut acest joc, în primul rând, eu sunt vinovat", s-a confesat antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă.
"Din păcate, a doua repriză, greșelile noastre neforțate i-au băgat în joc și pe final ei au fost mai lucizi și au câștigat", a conchis stelistul Ionuţ Georgescu.
Dinamo se impusese la Chiajna şi în prima partidă a finalei, cu 27-25, dar Steaua şi-a luat revanşa în Şoseaua Ştefan cel Mare, cu 26-27. Finala s-a jucat după sistemul cel mai bun din trei partide.
Dinamo are acum 15 titluri, în timp ce Steaua conduce detaşat clasamentul, cu 28 de campionate câştigate. Medaliile de bronz au fost adjudecate de AHC Potaissa Turda, care a dispus de CSM Bucureşti, pe teren propriu, cu scorul de 21-20.


                                                                                                           I.I.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu