joi, 7 iunie 2018

La pariu că unii habar nu aveți că aveți niște bani de pensii în ceva cont pe undeva?

Reminder că astăzi, 7 iunie, de la ora 13.00, săvârșesc o ediție #LaivuLuChinezu pepagina mea de facebook, cu Irina Nicoleta Scarlat, Country Manager Revolut Romania.
---------------------

Cam așa a fost ediția #LaivuLuChinezu de ieri cu Dragoș Neacșu. Un om foarte fain. Chiar merită să vă faceți timp să vă uitați măcar la o parte din emisiune. Spre exemplu, ia să vedem câți dintre voi nu știți că aveți niște bani într-un cont, în care ați cotizat pentru pensie. Dap, cică îngrozitor de puțini români știu că au niște bani în acest cont.

Așa că intrați pe siteul dedicat campaniei, vă băgați CNP și aflați câți bani și în ce cont îi aveți. Dați mai departe informația asta, ca să ajungă la cât mai mulți români!
----------------------

Mda... Ia intrați să faceți o simulare cam cât vă costă niște mici plăceri, să le zicem așa, la care vă dedați. Bine, o să ziceți că nu e mare jmekerie câte o bere în plus din când în când (sau câte o prăjitură, sau câte o țigară, sau câte o revistă sau câte un mâncat în oraș - acestea sunt categoriile din simulatorul asta enervant...). Și aveți dreptate. Adică una din ele nu e mare jmekerie. Doar că atunci când vedeți cât vă costă la nivel de an...
----------------------

Simpatică oferta de acum de la Cărturești: aveți 345 de cărți de la Humanitas pe care le puteți combina pe sistemul 2 plus 1, adică a treia carte cu prețul cel mai mic o primești cadou.
----------------------

Am scris pe blog, cu anumite completări, textul pe care vi l-am trimis în premieră aici în newsletter. Până la urmă am optat pentru titlul (cam lung, știu...): Un exercițiu care vă ajută să opriți căderea în voi înșivă și să începeți urcarea înspre cerul vostru interior :)

În caz că nu ați văzut până acum Top Social Brands, iată cele 75 de branduri campioane pe zona asta.
-----------------------

Un lung drum spre o planetă mică și furioasă este o carte foarte bine scrisă de stimabila Becky Chambers. Nu că aș cunoaște-o pe autoare, desigur, dar îi zic stimabilă cu stimă (furculition) și #cudrag. Pentru că mi-a plăcut mult cartea. Care carte, apropo, mi-a fost vârâtă pe tejgheaua de la (cred că…) târgul Final Frontier de stimabilul (e clar, astăzi o ard pe sistem de stimă…) Alexandru Voicescu, cel care săvârșește și traducerea, de altfel.
Și bine a făcut că m-a obligat, practic, să o cumpăr (la reducere, cât de cât, ceva frumos). Pentru că a fost o plăcere să o citesc. Bine, să nu înțelegeți că este o capodoperă a literaturii universale sau ceva de genul. Căci nu este. Nici pe departe.
Dar este o carte foarte bine scrisă. Pe care o recomand nu doar amatorilor de SF (e cu nave spațiale, găuri negre, specii ciudate, alea alea), ci celor cărora le place să citească un scenariu bine făcut și să se delecteze cu personaje foarte bine construite.
O puteți cumpăra de aici. Sau, dacă vreți mai mult din părerea mea despre carte, puteți citi aici.
-----------------------
Agenția de consultanță The Azores Sustainability & CSR Services organizează a treia ediție a conferinței “Best Practices in Romanian CSR”  în data de 19 iunie 2018, la Hotelul Intercontinental din București, Sala Rapsodia. În cadrul acestei conferințe vor fi anunțate rezultatele analizei Romania CSR Index 2018, editia a 3-a - cea mai importantă analiză a domeniului responsabilității sociale și de mediu din România.

În premieră în acest an, indexul include toate cele 696 de companii care au peste 500 de angajați în România. O parte dintre aceste companii intră sub incidența Directivei 2014/95/UE privind publicarea informațiilor nefinanciare și a informațiilor privind diversitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu