miercuri, 28 noiembrie 2018

Comunicat de presă

       
                                                                                       
28 noiembrie 2018
                                                                                          Purtător de cuvânt: Dan Bucă,
                                                                                            Tel.: 0755-112726


Ziua Națională a României, sărbătorită în Baia Mare


Ziua Națională a României va fi sărbătorită în municipiul Baia Mare, în data de 1 Decembrie, începând cu orele 9.00, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc ”Maramureș”, unde se va desfășura dezvelirea unei plăci aniversare, dedicată Centenarului Marii Uniri.
Autoritățile administrației publice locale, împreună cu reprezentanții structurilor de apărare, ordine publică și siguranță națională vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative de pe raza municipiului reședință de județ, după ceremonia de la unitatea militară.
În Piața Tricolorului va avea loc, de la ora 15.00, ceremonialul militar și religios de Ziua Națională a României. După realizarea dispozitivului, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan va primi onorul, va saluta Drapelul de luptă și va trece în revistă Detașamentul de onoare. Se va proceda la intonarea Imnului Național al României și oficierea serviciului religios de către un sobor de preoți. După prezentarea alocuțiunilor, va defila detașamentul de onoare și tehnica din dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Manifestarea se va încheia cu un moment cultural-artistic și focuri de artificii.

  

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu