luni, 14 septembrie 2020

Campionii României la rugby au fost primiți cu aplauze la poarta maramureșeană de la intrarea în Maramureș



 Știința CSM Baia Mare a câștigat Super Liga CEC Bank la rugby învingând în finală pe SCM Timișoara cu 23 - 17. Disputată pe stadionul Noua din Brașov finala a fost echilibrată, deși Zimbrii au condus în majoritatea timpului pe tabela de marcaj. În cea de-a 11-a finală pe care Zimbrii au jucat-o în campionatul intern de rugby, CSM Știința Baia Mare a adus, și în acest an, în Maramureș, trofeul de campioană, făcând ca inimile a zeci de mii de maramureșeni să cânte, la unison, refenul victoriei.
Duminică, la poarta maramureșeană de pe Mesteacăn, chiar la intrarea în județul Maramureș, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, președintele CSM Știința Baia Mare, Călin Matei, dar și primarul din Valea Chioarului, Ioan Burde, i-au așteptat pe Zimbri pentru a-i felicita pentru o nouă victorie spectaculoasă în lumea sportivă, o victorie care repune Baia Mare pe harta capitalelor sportive din România.
”A fost un moment special și mi-am dorit să fiu prezent în clipa în care Zimbrii vor intra în Maramureș, județ în care aduc, și în acest an, trofeul campionilor.
Am fost în tribune la semifinala de săptămâna trecută și am fost și atunci cu tot sufletul alături de Zimbrii de la CSM Știința, fiind mândru de faptul că s-au calificat, pentru a 11-a oară consecutiv în finală. Când vorbim despre echipe campioane care aduc cinste Maramureșului, echipa de rugby CSM Știința Baia Mare este una dintre structurile sportive care ne-a arătat, constant, ce înseamnă performanța. În calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș am susținut și voi continua să susțin sportul de performanță și vom finanța, pe mai departe, echipele care fac cinste județului, mai ales în această perioadă în care fondurile alocate de ministerele de resort sunt insuficiente. Felicitări maxime Zimbrilor, suntem mândri de fiecare dintre ei”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

                                                                               CJMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu