vineri, 21 iunie 2024

BJPD BM. Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 24 - 29 iunie 2024


În conformitate cu prevederile legale în vigoare, luni, 24 iunie, biblioteca este închisă pentru public.



Marți, 25 iunie

ora 17.00, Salonul Artelor

Asociația Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic” în colaborare cu Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” organizează vernisajul expoziției personale de pictură intitulată „Conexiuni armonice”, a artistei plastice Mihaela Mureșan. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 25 iunie - 5 iulie.

Curator: Mihai Tirică

Prezintă: Greti Adriene Papiu

Moment muzical: Paula Ioana Mureșan.

 


Miercuri, 26 iunie

orele 16.00-18.00, Filiala Traian

 

Filiala Traian a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” organizează pe perioada verii clubul de lectură „Ce mai citesc copiii”. Acesta se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani și va avea loc săptămânal, miercurea, în intervalul orara 16-18.

 


ora 17.00, Salonul Artelor, Cabinetul de medalii

Asociația Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic” în colaborare cu Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” organizează vernisajul expoziției personale de fotografie acvaprint intitulată „A 69-a primăvară”, a artistului plastic Doru Dragoș. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 26 iunie - 5 iulie.



Joi, 27 iunie

ora 12.00, Biblioteca Academiei Române - Filiala Cluj-Napoca

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare organizează lansarea celui mai recent număr, 1-8 (84-91) 2022-2023, al revistei pentru solidaritatea românilor de pretutindeni Familia română”.

Vor lua cuvântul:

dr. Teodor Ardelean, directorul revistei;

dr. Ștefan Vișovan, redactor-șef;

dr. Florian Roatiș, redactor-șef adjunct.



Vineri, 28 iunie

orele 16.00-18.00, Sala de conferințe

Va avea loc cursul de prim ajutor pediatric organizat de Asociația pentru SMURD Maramureș în parteneriat cu Asociația MomCo Baia Mare, special creat pentru părinții de bebeluși și copii cu vârste între 1 și 12 ani. Cursul va fi moderat de Dr. Camelia Juca, Medic specialist în Medicină de Urgență, care vă va oferi cunoștințele necesare pentru a acționa rapid și eficient în caz de urgențe pediatrice. Acesta este un eveniment esențial pentru toate mamele și tații care doresc să fie pregătiți pentru a-și proteja copiii în situații critice.

 

Stefan Selek

Bibliotecar

Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare

Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu