luni, 24 iunie 2024

Comunicat Inspectoratul Școlar Județean Maramureș


 Începând de mâine, 25 iunie 2024, absolvenții claselor a VIII-a susțin probele din cadrul Evaluării Naționale, sesiunea iunie 2024.

Dragi elevi, examenele care încep mâine sunt doar o etapă în creșterea și formarea voastră, o oportunitate de a pune în valoare toate abilitățile pe care le-ați dobândit în anii de gimnaziu. Acum e momentul vostru să străluciți, să culegeți roadele muncii depuse până acum și să le arătați tuturor cât de extraordinari sunteți! Fiți voi înșivă și aveți încredere în potențialul uriaș pe care fiecare dintre voi îl deține! Dați tot ce aveți mai bun la probele care vă așteaptă, dar nu uitați nicio secundă că, indiferent de rezultat, fiecare dintre voi poate să cucerească lumea dacă își propune asta.
Dragi părinți, perioada care urmează e plină de emoții atât pentru copii, cât și pentru dumneavoastră. Știu că fiecare părinte își dorește rezultate cât mai bune de la copiii săi, dar nu uitați să-i încurajați, să le spuneți că îi iubiți și că visurile se pot împlini prin muncă susținută și perseverență. Încurajarea copiilor noștri înaintea acestor examene este esențială. Important e ca fiecare să dea tot ce are mai bun și să știe că este susținut de toți cei dragi.
Dragi colegi profesori, știu că ați susținut și pregătit elevii cu multă seriozitate și dedicare și pentru asta vă mulțumesc. Nu ne rămâne acum decât să le transmitem încrederea noastră în ei și un gând bun. Îi rog pe colegii implicați în desfășurarea examenelor să sprijine și să susțină fiecare copil care pășește emoționat în sala de examen. În rigurozitatea desfășurării acestor examene, o vorbă bună sau un zâmbet cald pot face minuni. Îmi vin în minte câteva cuvinte pe care le-am citit pe pereții unei școli din județ: „Dacă ai ceva frumos de spus unui copil, fă-o! Pentru tine durează o secundă, pentru el poate dura o viață!”. Să-i sprijinim și să-i încurajăm astfel încât fiecare dintre ei să aibă premisele să dea tot ce are mai bun la aceste evaluări!
Mult succes tuturor în zilele care urmează!

Mihai Pop, inspector școlar general

Toate reacţiil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu