sâmbătă, 15 iunie 2024

Distincție pentru dl. Vasile Dan MARCHIȘ - DIPLOMA PRIETENIEI SWR. Felicitări!

 




10 comentarii:

  1. No, ofiteras de presa, te lauzi cu POPTIROASE?! Parca ziceai ca pe tine nu te intereseaza, capcaun din Asuaje! Ha, ha, ha, ce mincinos si laudaros ai ajuns! Rad curcile de tine! Si intreg facebookul! Oare cum te mai suporta colegii? Am aflat cum! Rad toti de tine pe la spate si te provoaca la discutii LITERAREsa aiba apoi de ce rade! Prost te-a mai facut mamicuta!!! Fochist-bucatar! Ha, ha, ha ce mai rade facebook ul de tine, Miss Lizy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Denigratorii și defăimătorii anonimi cuprinși de strechea invidiei și a răutății, care grohăie sub anonimat aici sunt anihilați. Evident că aceștia fiind varză în plan literar, pe linie de talent, nu-i publică nimeni în altă parte decât aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diploma fara valoare! Daca nu esti recompensat pecuniar, e doar o hartie de sters cu ea la... fund! Asa ca, VeDeM ule, cerseste in alta parte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi bolnav nu doar trupește ci și mintal, tu ai fost publicat peste tot doar din indulgență.Esti varză peste tot cu scrierile tale de trei nuiele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Înainte ca behăitorii anonimi să mai facă gălăgie aici, ar fi bine să vadă asta https://ebibliothecaseptentrionalis.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainele sifilitic esti tu? ori site-ul care te promoveaza?! Intrebare pentru prietenii de la tarmul marii!

      Ștergere
  6. Denigratorii și defăimătorii sunt anihilați! Și asta pot vedea behăitorii cuprinși de strechea invidiei, care tot fac gălăgie aici sub anonimat https://mail.yahoo.com/d/folders/2/messages/93988

    RăspundețiȘtergere
  7. Te-a lins cainele cand erai beat in fata autogarii din baia mare, prin 1997? Ba erai si pisat pe tine! De asta ai scris poezia asta de 2 lei?! Astept raspuns, onanistule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. behăitor anonim, care la capitolul poezie ești varză, vezi asta https://mail.yahoo.com/d/folders/2/messages/93853

      Ștergere
  8. Vasile Dan Marchis18 iunie 2024 la 11:53

    Banda de denigratori și defăimători răutăcioși, cuprinși de strechea invidiei, care mai au nesimțirea să grohăie doar aici , sunt anihilați. Ha, ha, ha, ha! În rest sunt varză. Ha, ha, ha, I-am vânturat pe toți din jurul meu Ha,ha,ha,ha, ce mă veselesc și iuiesc și mă pun să tropotesc, hui măi!

    RăspundețiȘtergere