duminică, 2 iunie 2024

Susținere totală pentru Ioan Doru Dăncuș și Gabriel Zetea din partea premierului României!

Astăzi, ultima zi din luna mai, Marcel Ciolacu, premierul Guvernului României, a fost în Baia Mare. O vizită scurtă, cu obiective clare, așa cum sunt toate în campaniile electorale.

Evident că premierul a venit ca să susțină candidații PSD la președinția Consiliului Județean și la Primăria Baia Mare pe Gabriel Zetea, respectiv Doru Dăncuș. Sunt lucruri normale, conducerea unui partid vine în teritoriu ca să dea un semnal de susținere a candidaților, să risipească orice îndoială că ar putea exista anumite rezerve față de aceștia.
Până la urmă e un semnal, o dovadă de încredere că viitorii aleși vor avea ușile deschise la Guvern, că proiectele lor vor fi promovate, că Maramureșul va reveni la viață după patru ani de anestezie impusă de falimentara conducere liberală.
În biroul lui Doru Dăncuș au fost astăzi doi premieri, actualul Marcel Ciolacu și fostul prim ministru Mihai Tudose, o premieră pentru Baia Mare. Și dacă tot au urcat până la etajul unu, Dăncuș, Zetea, Ciolacu și Tudose au vorbit cu cărțile pe față despre ceea ce trebuie făcut în Baia Mare și Maramureș în următorul mandat.
S-a discutat, printre altele, despre reabilitarea unor piețe, despre aquapark-ul promis băimărenilor de mai mulți ani, despre creșe, grădinițe, școli, investiții străine, private și guvernamentale.
Punctul central al discuțiilor a fost drumul de mare viteză (expres) Baia Mare-Satu Mare, care va împlini în curând un sfert de secol de când se „construiește” în studii de fezabilitate, proiecte peste proiecte ce nu mai încap în dulapurile aleșilor.
Premierul a înțeles situația legată de acest drum atât de important în zona noastră, vital pentru maramureșeni, așa că a promis că va face demersurile necesare ca să fie tratat cu prioritate și lucrările să înceapă foarte repede. Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor va veni în curând în Maramureș pentru a urgenta trecerea de la vorbe la fapte.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu