marți, 5 iunie 2018

MECI AMICAL. ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

AU MARCAT: MANEA 37', DEAC 61'.

Cu o distribuție inedită în ofensivă, Băluță vârf fals, jucătorii lui Cosmin Contra au avut o evoluție entuziasmantă pe faza de atac și au avut siguranță în apărare.
România a deschis scorul în minutul 37, prin Cristi Manea. Golul a venit după o acțiune a lui Mitriță, care a intrat în careu și a șutat. Mingea a fost respinsă de Hradecky, portarul Finlandei, și a ajuns la Manea, fundașul dreapta care a luat titlul cu CFR în acest sezon trimițând în poarta goală.
Scorul la pauză a fost 1-0, iar România a bifat 9 meciuri în care nu a primit gol în prima repriză în ultimele 10 partide.
După pauză, tot România a jucat mai bine. "Tricolorii" au presat și Deac a majorat scorul în minutul 61. Mijlocașul ofensiv din Gruia a marcat după o fază colectivă de atac. Mitriță a vrut să paseze înapoi, mingea a fost deviată și a ajuns la Deac, care a marcat în poarta goală.

Până la final, România a mai avut ocazii prin Pușcaș, Bancu, Chipciu și Man, dar nu a mai marcat. Ultimul moment important a avut loc în minutul 86, când Lobonț a intrat în locul lui Tătărușanu, "Pisica" bifând astfel ultimul meci din carieră. Sursa GSP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu