vineri, 1 iunie 2018

Mihaela Buzărnescu o învinge pe Svitolina şi se califică în optimi la Roland Garros!


Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros dupa ce a invins-o minunat pe ucraineanca Elina Svitolina, favorita numarul 4.
Sportiva noastra a obtinut victoria carierei dupa o evolutie de exceptie. Scorul final a fost 6-3, 7-5 pentru Mihaela, protagonista unei lectii de tenis.
Desi a avut-o in fata pe jucatoarea care a spulberat-o pe Simona Halep in finala de la Roma, Mihaela a jucat foarte curajos, a atacat in fiecare clipa si a scos-o din sarite pe Svitolina prin tenisul extraordinar etalat.
Mihaela a construit punctele la perfectie, a gasit excelent momentele in care sa atace si a transformat-o pe Svitolina intr-o jucatoare ce adesea privea neputincioasa catre zona in care se afla echipa sa.
Prin acest succes, Mihaela a reusit sa elimine favorita numarul 4 de la Roland Garros. Svitolina este jucatoarea cu cel mai bun statut ce paraseste turneul parizian pana in momentul de fata.
In optimile de finala, Mihaela o va intalni pe americanca Madison Keys, favorita numarul 13 de la Roland Garros.
Partida din optimi va avea loc duminica, la o ora ce nu a fost stabilita deocamdata si va fi transmisa in direct de Ziare.com.
Pentru calificarea in optimile de finala, Mihaela si-a asigurat un cec in valoare de 222 de mii de euro.

                                                                                                     C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu