marți, 5 iunie 2018

Organizatorii de la Roland Garros au anunţat ora la care se va juca meciul Halep - Kerber


 Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a aflat ora la care o va înfrunta, miercuri, în sferturile de finală de la Roland Garros, pe germanca Angelique Kerber (12 WTA).
Organizatorii de la Roland Garros au anunţat ora la care se va juca meciul Halep - Kerber
Liderul mondial a fost trimis să joace pe Suzanne Lenglen, a doua cea mai importantă arenă a complexului, în timp ce scena cea mare - Philippe Chatrier - le va aparţine lui Garbine Muguruza şi Maria Şarapova.
Astfel, Halep va intra pe teren MIERCURI la ora 15:00 pentru a zecea confruntare directă cu Angelique Kerber, adversara pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe şi pe care a învins-o ultima oară la Australian Open, în semifinale, la capătul unui meci dramatic, scor 9-7 în setul decisiv. Va fi, însă, prima confruntare directă la Roland Garros între fetele care sunt protagonistele uneia dintre cele mai frumoase rivalităţi din circuit. După meciul Simonei, pe Suzanne Lenglen se va juca partida dintre Marin Cilic (Croaţia) şi Juan Martin del Potro (Argentina), care contează pentru sferturile de finală de pe tabloul masculin.


                                                                                                        C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu