marți, 5 iunie 2018

UNPR Maramureş şi-a ales conducerea


 Consilierul judeţean Ioan Cheudan a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al UNPR Maramureş în cadrul Conferinţei Judeţene care a avut loc vineri, 25 mai, în municipiul Baia Mare. La alegeri au fost prezenţi peste 200 de delegaţi din întregul judeţ, preşedintele UNPR, Ion Răducanu, secretarul general Nuţu Fonta, dar şi invitaţi, reprezentanţi ai altor formaţiuni politice din Maramureş.
În cadrul Conferinţei Judeţene au fost desemnaţi cei doi prim-vicepreşedinţi, Vasile Gherman, respectiv Sorin Pop şi secretarul general al UNPR Maramureş în persoana lui Viorel Pop.
Cheudan a fost ales cu un singur vot împotrivă şi a declarat după numărătoarea sufragiilor că este decis să întărească formaţiunea politică la nivel judeţean.
“Scopul nostru e să creştem numeric, să avem organizaţii create în fiecare comună din cele 76 existente, să aducem noi membri. E un lucru care se poate şi cred că mă pot sprijini pe aportul dumneavoastră”, a spus Ioan Cheudan.
Obiectivul pe termen scurt al UNPR Maramureş este obţinerea unui scor electoral cât mai bun la alegerile Europarlamentare de anul viitor.
“Vin următoarele alegeri (...), europarlamentarele sunt cele mai apropiate. Ştiţi ce anume contează? Votul, votul obţinut. Fiecare vot obţinut este valoarea muncii noastre, a dumneavoastră din comunitatea pe care o reprezentanţi”, a declarat secretarul general al UNPR, Nuţu Fonta.
La nivelul judeţului Maramureş, în urma alegerilor locale din 2016, UNPR are trei primari, patru viceprimari şi 47 de consilieri locali. De asemenea, partidul are şi doi reprezentanţi în Consiliul Judeţean Maramureş.

                                                                                             UNPR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu