vineri, 7 decembrie 2018

[..::Informare Media IPMM::..] Drumuri


Vremea a fost in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul a fost variabil, mai mult senin in cursul zilei. Vantul a suflat in general slab. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 2 grade la Ocna Sugatag si 4 grade la Baia Mare.
        Stratul de zapada, prezent, doar izolat la munte, masura pana la 7 cm la Vf. Iezer.   
       La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -4 grade la Targu Lapus, Ocna Sugatag si -2 grade in Baia Mare.
        Sectoarele de drumuri nationale din judet sunt curate și uscate. În Pasul Gutâi și Pasul Prislop partea carosabilă este parțial umed. Cerul este acoperit parțial, vizibilitatea în trafic este bună. Angajații secției de drumuri național au acționat cu un utilaj și au împrăștiat preventiv șase tone sare, pe DN 18, în Pasul Gutâi. Valori ale temperaturii aerului la această oră: - 6 grade Celsius la Borșa și Cavnic, -5 grade Celsius la Vișeu de Sus și Petrova, -4 grade Celsius la Târgu Lăpuș, Ocna Șugatag, - 3 grade Celsius la Sighetu Marmației, -2 grade Celsius la Seini și Șomcuta Mare, -1 grad Celsius în Baia Mare.
        Vremea ramane si astazi in general inchisa. Ziua, local se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In cursul noptii se vor semnala precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.
                                                                                  Dan BUCĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu