miercuri, 27 octombrie 2021

Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal în Parlament: „Numai evreii trebuiau să arate un document ca să meargă la alimentară si la lucrurile normale”

 

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal în Parlament miercuri, 27 octombrie, după ce Simona Spătaru (USR) le-a cerut colegilor să voteze pentru obligativitatea certificatului digital la locul de muncă.

Diana Şoşoacă a început să ţipe, susţinând că vaccinul este unul experimental și că primește mesaje de la oameni care o roagă să nu voteze. Mai mult, Șoșoacă a spus că România ”S-a întors în epoca hitleristă” și că ”doar evreii trebuiau să arate un document ca să meargă la alimentară”.

„Pentru adevăruri ascunse numai un minut, restul au voie oricât. Regulamentele acestea le încărcaţi de peste 31 de ani. Problema e că doamna de la USR spune că se respectă Constuituţia. Articolul 53 din Constituţie spune că legea nu poate fi adoptată în Parlment. Nu ai voie să atingi esenţa dreptului. De câteva zile suntem asaltaţi de mii, de zeci de mii de mesaje. Trei telefoane am încărcate cu mesaje să nu votăm.

Mulţi dintre voi sunteţi aici de multe legislaturi şi vă place locul cald. Peste 3 ani după ce veţi vota acest certificat verde nimeni nu vă mai votează şi va în sfârşit să munciţi cu adevărat. Aşa e! La revedere! Mai mult decât atât, aţi întors România în epoca Hitleristă. Numai evreii trebuiau să arate un document ca să meargă la alimentară si la lucrurile normale. Faceţi discriminare, faceţi segregare între români şi români. Nu a reuşit nici măcar UDMR să distrugă România cum reuşiţi voi”, a spus Diana Șoșoacă.

După ce i s-a tăiat microfonul și i s-a cerut să plece de la tribună, le-a sugerat senatorilor să o ducă pe brațe.        

                                                                                                              C.L.L.

                                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu