marți, 26 octombrie 2021

Sorin Cîmpeanu (PNL), ministrul Educației: va exista o problemă cu plata cadrelor didactice în luna decembrie dacă nu se va putea face a doua rectificare bugetară

 


Sorin Cîmpeanu (PNL), ministrul Educației, a declarat, marți, că va exista o problemă cu plata cadrelor didactice în luna decembrie dacă nu se va putea face a doua rectificare bugetară pe acest an. El a precizat că un guvern interimar, cum e Guvernul Cîțu, nu poate face rectificări bugetare, deci e nevoie de un Executiv plin.

Cîmpeanu a spus că execuția bugetară pe primul semestru e de 50% și „din păcate, avem o execuție mai mare în cel de-al doilea semestru”.

„E o execuție atât de bună încât, în decembrie dacă nu vom avea o rectificare, vom avea o problemă cu plata salariilor. Și nu vom avea o rectificare dacă nu avem un guvern capabil să dea o rectificare, adică nu interimar”, explicat Sorin Cîmpeanu, la Prima TV.

Acesta insistat că e nevoie de o rectificare bgetară pentru plata salariilor în decembrie, iar aceasta o poate face numai „un guvern stabil”.

Sursa: NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu