miercuri, 13 octombrie 2021

Marius Șumudică se întoarce în Turcia!

 

Clubul de fotbal Yeni Malatyaspor din Turcia a anunțat săptămâna trecută că a ajuns la o înțelegere cu antrenorul român Marius Şumudică, care a preluat conducerea tehnică a echipei, înlocuindu-l pe fostul tehnician Irfan Buz.

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Șumudică până la finalul sezonului. Îi urăm bun venit lui Marius Șumudică și echipei sale și le dorim succes.”, au scris turcii pe rețelele de socializare.

Marius Șumudică a antrenat la începutul acestui sezon campioana Românie CFR Cluj Napoca, de care s-a despărţit neelegant din cauza conducătorilor clubului din Ardeal. Tehnicianul român este la a patra aventură în Turcia, unde a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

Yeni Malatyaspor se află momentan pe locul 17 în SuperLig , cu 6 înfrângeri din 8 meciuri și un golaveraj negativ de 7-16.

Sezonul trecut Yeni Malatyaspor a încheiat campionatul pe locul 15, cu 10 victorii, 15 remize și 15 înfrângeri și 45 de puncte, la doar 5 puncte de zona echipelor care au retrogradat.

 

 Cristi SOMEŞAN

 Sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu