joi, 7 noiembrie 2019

Scrisoare deschisă adresată foștilor colegi din PSD Maramureș

                                                                                                                                           07.11.2019

  Dragi prieteni, foști colegi, gesturile politice se fac atunci când nevoia o impune, nu condiționat de interesul personal. Nu orice vot se cumpără printr-o funcție, nu facem tranzacții ca la târg. Când idealurile au fost trădate, când încrederea acordată printr-un vot masiv în 2016 a fost terfelită prin promovarea imposturii și a unei organizări de tip clan, trebuie să iei atitudine. Dacă ești tranzacționabil orice tip de încredere dispare.
     În ”dulcea” opoziție, veți avea mintea odihnită și veți reuși poate să luați cele mai bune decizii, poate veți ajunge să îmi mulțumiți după alegerile locale și generale. Folosiți arma votului individual, faceți curățenie în CEX-ul mic și dictatorial care și-a permis luxul de a avea o atitudine de tipul cine nu este cu noi este în mod necesar împotriva noastră. Abia în urma curățeniei generale, lumea vă va privi cu alți ochi.
    E necesar să vă descotorosiți de impostorii care vă conduc și să vă asumați decizii luate cu propria conștiință și ideologie în care credeți, asumarea lipsește în politica românească, e nevoie de oameni care doresc să construiască ceva durabil. Țara asta are nevoie să iasă din amorțeala în care se află, scăpați de frici și de atitudini dictatoriale, au trecut totuși 30 de ani în care avem pretenția că trăim în libertate.
  Uneori trebuie să avem curajul să privim partea plină a paharului chiar dacă paharul este plin cu pelin.
   Le mulțumesc tuturor celor care își manifestă grija și interesul față de activitatea mea parlamentară, mă onorează interesul lor. Reprezint cu mândrie Maramureșul, un Maramureș în care nu e loc de atitudini ezitante pentru că moroșanul e om harnic și de ispravă.
           

                                                                  Deputat

                                                         Marius Sorin Bota

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu