marți, 1 septembrie 2020

Coronavirus. Patru cazuri pozitive la un centru de plasament de pe raza județului Maramureș!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a informat astăzi că au fost confirmate patru cazuri pozitive la un centru de plasament de pe raza județului Maramureș. Este vorba despre o persoană beneficiară a serviciilor de asistență socială, respectiv trei angajați ai centrului. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.
Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș țoți beneficiarii, dar și personalul angajat care își desfășoară activitatea în cadrul centrului au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. S-a procedat la dezinfecția centrului. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția beneficiarilor și a  personalului angajat din centru.
Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru CJSU le reamintește cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu