miercuri, 24 februarie 2021

CĂLIN BOTA: "Am inițiat un grup al parlamentarilor care susțin Autostrada Nordului pentru a impulsiona realizarea acestui obiectiv de infrastructură"

 Deputatul PNL Călin Bota a inițiat constituirea unui grup al parlamentarilor care  susțin Autostrada Nordului, alcătuit din reprezentanți ai partidelor din cadrul coaliției de guvernare din județele Maramureș, Bistrița, Cluj, Sălaj, Satu Mare și Suceava, prin care urmează să treacă acest obiectiv important de infrastructură.



Grupul parlamentarilor care susțin Autostrada Nordului a avut o primă întâlnire în această dimineață cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Mariana Ioniță, în cadrul căreia s-a discutat despre stadiul autostrăzii care urmează să lege Baia Mare de Suceava. Au fost analizate etapele în care se află fiecare sector de infrastructură, problemele apărute, precum și soluțiile găsite de CNAIR pentru a se realiza la timp acest proiect vital pentru dezvoltarea nordului țării. La întâlnire a participat, printr-o intervenție video, și fostul ministru al Transporturilor Lucian Bode, actual ministru de Interne.

,,Am constituit acest grup al parlamentarilor care susțin Autostrada Nordului din dorința de a impulsiona realizarea acestui obiectiv de infrastructură extrem de important pentru dezvoltarea tuturor regiunilor din nordul țării. Mă bucur că parlamentarii coaliției de guvernare din județele prin care urmează să treacă Autostrada Nordului au răspuns pozitiv inițiativei mele și mă bucur că există deschidere din partea conducerii CNAIR pentru dialog și pentru colaborare în vederea finalizării acestui proiect vital pentru nordul României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu