marți, 28 mai 2024

Generalul SRI Cristian Bizadea, adjunct al directorului SRI, s-a pensionat la 48 de ani!

Neoiobagia?! Românii trebuie să lucreze până la 65 de ani să-i întretină pe tinerii  speciali. Conform unui răspuns al Biroului de presă al SRI pentru G4Media, Bizadea ”a încetat raporturile de serviciu cu instituţia, prin valorificarea dreptului la pensie de serviciu, ca urmare a reducerii vârstei standard de pensionare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat”, relatează News.ro.

Cine e Cristian Bizadea?

Născut în 1976, Cristian Bizadea s-a angajat în SRI în 2001 şi a deţinut diferite funcţii în Direcţia Generală Contraspionaj: locţiitor al şefului Direcţiei, şef de departamente de analiză, operaţiuni şi planificare. În această calitate, a participat la operaţiuni derulate în cooperare cu parteneri interni şi externi ai SRI, conform site-ului SRI.

Informația inițială despre pensionarea generalului SRI a fost publicată, pe surse, de G4Media.

                                                        *******

Potrivit celei mai recente declarații de avere, care datează de anul trecut, Cristian Bizadea nu mai deține niciun teren și niciun imobil, după ce în 2022 a cedat un apartament la partaj și a vândut două terenuri cu 100.000 de lei. Bizadea nu are conturi sau acțiuni care să depășească 5.000 de euro, are în schimb un credit de 125.000 de lei scadent în 2027.

În 2022, Bizadea a câștigat peste 200.000 de lei din salariul de la SRI.

Sursa: NN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu