luni, 27 mai 2024

MUZEUL JUDEȚEAN DE ISTORIE: Trei evenimente inedite în această săptămână

În această săptămână, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, organizează trei evenimente inedite.

Joi, 30 mai, de la ora 18:00 va avea loc ediția a II-a ”Baia Mare Fashion Show” ediția a II-a „Forme și simboluri” – eveniment organizat de Rotary Club Baia Mare și Rotaract Baia Mare. În acest an, scopul proiectului este strângerea de fonduri pentru dotarea Colegiului de Arte din Baia Mare, oferind elevilor un spațiu modern pentru prezentarea lucrărilor de artă. Intrarea se face pe baza unei donații minime de 150 lei. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0744 197 127 (Laura Rusu, Rotary Club Baia Mare) sau 0723 169 576 (Oana-Alexandra Chirilă, MJIA MM).

Vineri, 31 mai, de la ora ora 13:30 va avea loc evenimentul ”Evrei din Maramureș. 80 de ani de la deportare” de comemorare a victimelor deportărilor din 1944 susținută de Asociația Maramureș Heritage. Intrarea este liberă, iar prezentarea este destinată persoanelor peste 12 ani.

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00 are loc ”Drepturile copilului pe înțelesul tuturor”,  activitate pentru întreaga familie despre istoria copilăriei și drepturile copilului susținută de muzeograf dr. Oana-Alexandra Chirilă și organizată cu sprijinul Salvați Copiii. Intrarea liberă.

Sursa: MIJA MM

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu