joi, 13 iunie 2024

Andrei Caramitru își face noi dușmani! Ați înnebunit de frustrare, fraților!

Deci Coldplay, trupa, Chris Martin - alege o melodie din România care îi place. O Manea !!! Normal - place tuturor occidentalilor. E export cultural numero uno. Și Coldplay o cântă împreună cu al nostru pe mega scena , la noi.

Și bula cretinoidă și de fapt rasistă de la noi care au dat o avere pe bilete - elita !!! - o dă cu huoo.

Problema știți care e cu manelele? E rasismul. Că nimeni nu înjură muzica populară sau orice alt gen muzical. Doar manelele. E rasism. Deși e muzica care a înnebunit sute de milioane de străini. Cea mai ascultată muzică din România și exportul nostru cultural principal.

A mai fost ceva similar când a venit Madonna aici acum mulți ani. A încercat să ne zică ceva de rasism între două piese, despre rromi. A fost și ea huiduită. De aceeași bula.

Bula care se dă că are mari valori și e deschisă, democratică, inteligentă, spumă, vârful. Not. Deloc. Praf!!!

Mda. Luăm bula minusculă, cei 400’000 de corporatiști Middle class care își permit un bilet la Coldplay. Care votează Nicușor, reper, usereu, Ștefănuță.

Mai nou bula asta microscopică e în război cu toată lumea:

- înjură brutal pe cei de pe șantiere (și sunt mulți) - că distrug spațiile verzi și boscheții. Vor să le închidă tot să rămână ăia fără job adică. Bravo!

- huiduie direct pe unul care cântă - împreună cu Coldplay, invitat de Coldplay - o Manea, oroare. Pentru că maneaua aia de îi place lui Chris Martin e simbolică - simbolizează ceilalți 90% care sunt pentru bula “proștii”, “împuțiții”, “anafabetii”, “țăranii”, “cocalarii”.

- înjură într-un mod brutal pe oricine nu votează și gândește fix, dar fix ca ei. Te fac “nebun”, “vândut”, “ticălos” și îți spun direct să taci, să dispari, să suferi. Te-ar trimite la canal la reeducare.

Oameni buni. Vă spun sincer. Chestia asta nu se va termina bine. Sunteți extrem de puțini și deja - cam toate celelalte bule încep să vă deteste profund. Și sunt extrem de mulți. Și ei au puterea că deh ei sunt majoritari nu voi (se cheamă democrație). Nici măcar în sectorul 1 sau în Cluj sau în Iași sau în Brașov nu sunteți majoritari (vedeți rezultatele la primar, ce naiba).

Cum credeți că se simte acum imensa majoritate care de fapt ascultă manele în țara asta? Vă iubesc acum? Când voi îi urâți atât de violent?

Credeți că se bucură de panarama pe care ați făcut-o la Coldplay? De panarama pe care o faceți cu Clotilda? Credeți că vă aplaudă, sau vă urasc și ei înapoi???

Eu nu vă înțeleg sincer. Ați înnebunit de frustrare fraților!

Sursa: Andrei Caramitru, pe Facebook 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu