sâmbătă, 15 iunie 2024

EURO 2024! Spania s-a distrat cu Croația!

Primul derby de la Campionatul European de Fotbal s-a încheiat cu victoria categorică a Spaniei în fața Croației, scor 3-0, rezultat stabilit încă de la pauză.

Spania a făcut spectacol în meciul contra Croației din Grupa B de la Campionatul European. Ibericii aveau 3-0 de la pauză, rezultat care s-a menținut până la final.Morata (29), Ruiz (32) și Carvajal (45+2) au făcut șah-mat apărarea Croației. Golul doi, cel marcat de Ruiz, a fost extraordinar, după un slalom prin apărarea adversă.
Naționala lui Modric a avut șansa golului de onoare. Petkovic a reuşit să marcheze în minutul 80, după ce a ratat şi un penalty, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Atacantul spaniol Lamine Yamal, în vârstă de 16 ani şi 11 luni, a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care dispută un meci la Campionatul European de fotbal. El a pasat la golul lui Dani Carvajal.
În următorul meci din Grupa B, Italia va întâlni Albania.
SPANIA: Simon – D. Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella – Pedri (Dani Olmo 59), Rodri (Zubimendi 87), Fabian Ruiz – Yamal (Ferran Torres 86), Alvaro Morata (Oyarzabal 67), Nico Williams (Merino 68). Selecționer: Luis de la Fuente.
CROAŢIA: Livakovic - Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol – Modric (Pasalic 65), Brozovic, Kovacic (Sucic 65) - Majer, Budimir (Perisic 56), Kramaric (Petkovic 72).
Selecționer: Zlatko Dalic.
Cartonaşe galbene: Rodri 78Arbitri: Michael Oliver – Stuart Burt, Dan Cook – Anthony Taylor (toţi din Anglia).

Gr. C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu