sâmbătă, 15 iunie 2024

Eveniment cultural: Mândrie Maramureșeană

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentul cultural-artistic ,,Mândrie Maramureșeană” care va avea loc la Muzeul Satului din Baia Mare în perioada 14-16 iunie 2024. Ei vor fi prezenți atât în zona de desfășurare a activităților programate în cadrul evenimentului, cât și în zonele din proximitatea acestuia.

La eveniment, accesul copiilor cu vârsta de până la 14 ani este gratuit. Prețul unui bilet pentru o zi de eveniment este 50 lei, abonamentul pentru cele trei zile este 120 lei.

În perioada 14 – 16 iunie 2024 Muzeul Satului este închis pentru vizitare fiind rezervat evenimentului.

Întrucât această manifestare se derulează pe parcursul a celor trei zile de weekend, iar organizatorii estimează prezența unui număr mare de participanți, jandarmii maramureșeni recomandă următoarele:

– respectați măsurile și regulile stabilite de organizatori în contextul evenimentului;

– manifestați un comportament adecvat în relație cu ceilalți participanți;

– evitați implicarea în situații conflictuale ori care ar putea produce tulburarea ordinii și liniștii publice;

– supravegheați cu atenție copiii dacă sunt însoțiți de aceștia și acordați atenție bunurilor personale și supravegheați-le în permanență.

În cazul în care întâmpinați probleme ori sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale, solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau sunați la numărul unic de urgenţă 112.

GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu