duminică, 16 iunie 2024

Nu are o minimă rușine!

Bă, da' lu' Hellvig ăsta chiar nu îi e stropişor de minimă ruşine!!

După ce a stat 8 ani la şefia SRI mut, complet mut, fiindcă e incapabil să lege două fraze fără hîrtie sub ochi şi nici cînd citeşte nu reuşeşte să o facă fără bîlbe şi agramatisme, acum nu e saptămînă să nu vedem cîte o postare cu pretenţii 'telectuale pe X, că pe facebook n-are curaj.
Omul e tăntălău de băune, e complexat, e incult, e o făcătură penelistă ajunsă la şefia SRI tocmai pentru că e aşa şi pentru că gaşca de securişti sălăjeni l-a ţinut în braţe.
Sub pulpana lui gruparea Coldea a luat ditamai avîntul, însă televiziunile care se dau acum de ceasu' morţii cu statu' paralel, adică statul ăla care şi lor le-a dat pîine şi ordine de zi pe unitate teve, nu suflă o vorbă despre şeful SRI de atunci, Hellvig.
Acum, în ultima postare, pe lîngă aiurelile pe care le scrie de obicei, îi urează succes lui Tuţă, cu formula "fostul meu coleg". Las la o parte faptul că nu s-a gîndit o secundă la faptul că nu e bine acum, în plină campania anti SRI, să aduci aminte că Tuţă a fost şi probabil încă este omul serviciului, şi constat cum se agaţă mereu amărîtul de orice moment şi orice personaj care l-ar scoate din uitarea publică şi din statutul de pielea...
Cît despre Tuţă, acesta nu ştiu cît realizează faptul că a fost ales cu voturile celor care au vrut să scape de Clotilde. Nu au fost voturi pentru el şi calităţile lui magistrale, fiindcă omul nu a demonstrat nimic nici în funcţiile guvernamentale ocupate şi nici ca deputat.
Absolut nimic. Au fost voturi de sancţionare a Clotildei. Iar cine se aşteaptă ca Tuţă să facă ceva, orice, ca primar, e naiv şi-l învit să se întoarcă să recitească această postare peste patru ani.

Autor: Daniela Iuliana Tobă, jurnalist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu